1pearl Bitip bitip sürekli yeniliyo aşırı derecede kaşıntı ve kızarıklık doğal bi yöntem bilen,bulan varmı aranızda illallah ettim artık
husniye12 1pearl canım bikini bilgeni yıka kurutma makinesi yardımıyla kurut iç çamaşırı ütüle travazol krem var onu sür çok iyi geliyor bide ılık su ile yika ben günde üç kere çamaşır değiştiriyorum mantar yüzünden çaresi bu yani başka bişey yok. .
Aysun1983 1pearl yıllarca çok çektim bende mantar kokulu iltihap derdime derman olan bir ilaç oldu zolax200mg 7 günlük bir ilaç hamile değilsen eğer bu doktoruna sor bu ilacı derim evlimisin bilmiyorum ama eğer öyleyse eşine de ilaç yazdır o ilacın ismi aklımda değil ama
Aysegulboga 1pearl merhabalar ben sırkeli suyla hergun yıkıyordum bıraz yakıyor ama gecıyor daha sonra hastanelerde bulunan tendirdiyot var ondan surup yatıyordum gectı cok sukur
Hurimelek Ben sirkeli su ve karbonatlı suyla kurtuldum sirkem doğal elma sirkesiydi taharet edeceğim suya biraz ekleyip onunla yıkıyordum
Minnaktospik 1pearl Bağırsaktaki yararli bakterilerin ölmesi sonucu bağırsaktan vajinal bölgeye ilerleyemeyen mantara karşı üretilen iyi bakteriler öldüğü için tekrarlar bağırsak ve vajinal floranı tekrar düzenlemek için; Antibiyotik kullanımından sonra sıkça vajinal mantar tekrarlar, reflor tarzı bi prebiyotik içebilirsin Antibiyotiği hiçbir zaman peşpeşe yeniden kullanmamalısın iki seferde bir değişmelisin (örneğin bi sefer augmentin kullandıysan, diğer sefer klamoks gibi..) Sirkeli su ile taharet alabilirsin Eşinin veya senin ailende şeker hastalığı varsa mantar enfeksiyonu genetik olarak daha sık tekrarlanabilir bu nedenle fazla karbonhidrat ağırlıklı beslenmemelisiniz Haricinde fitiller kullanmak gecici çözümdür tekrarlanmamasi için düzenli olarak KEFİR tüketmelisin Geçmiş olsun☺️