litha ftmaslhn01 rize merkezde mi oturuyosun peki kackar hastanesi dedin ya ondan aklima takildi biraz uzak kaliyo malum🤓
litha ftmaslhn01 ben rize merkezdeyim sacma mi olur acaba oraya gitsem mesela ilerde🤔😝bi muayene kac dk suruyo hic bilmiyorum🙈ve hep o doktor oluyo mu yerinde mesela? bu arada ozelden mesaj attim sana ama gormuyo musun acaba🤔
ftmaslhn01 litha onu siz bilirsiniz tabiki ☺️☺️ Yani en son muayenem 30 dk falan sürdü cinsiyeti belki öğrenebiliriz diye doktor kolum ağırdı artık dedi ☺️ Evet hep o doktor var asistan falan yok
litha ftmaslhn01 peki kalabalik oluyo mu orasi o da onemli cunku bi de doktorun enerjisi cok onemli benim icin guleryuzlu falan dedin ya ondan dolayi dikkatimi cekti benim icin ilgi alakasi guleryuzlu olmasi cok onemli mesela😊
Havvaylmz litha Rize devlete Cansu hanıma gidiyorum çok memnunum beni muayene ederken şarkı mırıldanıyor düşünün. Bendeki rahatlığı bebegi bana bak bu böyle şu şöyle diyip içimi rahatlatıyor çok memnunum
Metehan_ve_annesi litha merhaba ben de Rizeli değilim eşimin görevi dolayısıyla 1 senedir Rize’de yaşıyoruz. 21 haftalık hamileyim. Doğum ücreti için şar hastanesi ile görüştüm. Normal doğum 1800 TL, epidural ve spinal doğum 3500 tl
Havvaylmz litha merhaba saat 15:59 a saat kuruyorsunuz mhrs devamlı yeniliyorsunuz ve randevunuzu alıyorsunuz ben hep öyle yapıyorum 🌸
Mnevvr53 Havvaylmz ben sibel hanima gidiyorum devlette cokta memnunum 2 inci gebeligim ilkindede ona gitmistim ikinciyede ona gidiyorum😃
Cny34 Busrakars merhaba doktorunuz evren beydi sanırım doğumu da onda mı yaptınız ona göre bişe soracağım da 🤭🎈🎈
Cny34 Busrakars imperial de yaptıysanız eğer doğum parasını doktora veriyoruz ama onun dışında hastaneye herhangi bi ödeme yaptınız mı ? işitme testi vs oluyor bildiğim kadarıyla yada extra bi ödeme yaptınız mı
Busrakars Cny34 evet imperial da yaptım işitme testini bebeğim derin uykuda olmadığı için orada yaptırmadım diğer türlü başka bir ödeme yapmadım
Cny34 Busrakars çok teşekkürler kan tahlili vs derken extra bişe çıkıyorsa diye merak ettim doktora sormayı unuttum tekrardan da sormak istemedim , cok sağolun 😌