Momcans Ben eğer erkek olursa Ulu koyacağim soyadi öztürk oldugu icin güzel uyumlu olur die dusunduk esimle 🙏
Fadimeali Bitutamkahve valla benimde esimin ailesi istemiyor ama benim ilk yavrum ilk can parçam oyuzden eşim anlaş gösteriyor ailesinden cekinsede oyuzden eşin inşallah anlayış gösterir de koyarsın sende 😊❣️
Bitutamkahve Fadimeali inşallah böyle onun içine sinmeyen birseyi de yapmak istemem açıkçası 😀 daha iyisini bulana kadar çınar diye direteceğim 😀
Fadimeali Bitutamkahve valla diren çınar cok az olan bi isim oyuzden hoşuma gitti ama kimsenin karışmasına izin verme benm eşim biz daha sevgiliyken söylemiştim oyuzden kabullendi 😂
Anne1521 Bitutamkahve ah benimde bir kızım var rabbim can sağlığı versin ona..ondan sonrada 2 tane kalp atışı durduğu için kürtajla alındı bı 4.gebeliğim rabbim hayırla sağlıkla herşeyiyle tamam bir şekilde kucağımıza almayı bizlere nasip etsin🤲🏻
Bitutamkahve Anne1521 insallah canım. Rabbim bu durumu yaşayanlara da sabır versin. 🤲 isteyen herkese de nasip etsin ❣
Selinaymurat Bitutamkahve benim de oğlum olucak inşallah biz Alparslan düşünüyoruz sizede fikir olsun. 🤗