Pinar-nehir Kızlar 16 aralıkta betam 2912 idi bugün 72833 tü bebek görünmedi bu iyi bişimi kötü bişimi betam artmışmı bebek görnünürmü 7 haftalık
Tkurnaz Pinar-nehir beta değiriniz artmış normal şartlarda 7 haftalık bebeklerde kese ve kalp atımı artık duyulur sizde tekrar gittiğiniz de görmüş olursunuz inşllah sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️
Ayseveikimelegi Pinar-nehir Pinar-nehir bende öğrendiğimde 5 haftalikti o zman kese görünüyordu bebek görünmüyordu betam 1000 di sonra 2 hafta sonra gel dedi bebek de kalp atisinida duyduk bence 1 doktorla kalmayın yarın başka doktora gidin bebeğe biraz zamn tanıyın
Pinar-nehir Tkurnaz bugün gittim bebek görnmüo yarın fakülteye git kürtaj ol dedi doktor morelim çok bozuk
Tkurnaz Pinar-nehir bence tek bir doktoro göre hareket etmeyin kalp atışını duymadığı İçin o tepkiyi vermiş olabilir ama bir doktora daha danışın. Ondan sonra uygularsınız
Pinar-nehir miray2015 bilmiyorumki bide vajinal muyane etti bu doktor karnımdan baktı hemen gördü herşeyi
oglum0603 Pinar-nehir bende aynısını yaşadım betam çok yüksekti keseyi göremedi dış gebelikten şüphelendi moralim çok bozuldu başka doktora gittim hemen keseyi gördü
Bsraao Pinar-nehir canım bı başka doktora daha git ben 4 haftada keseyi gördüm şu an 5+6yim dün kalp atışını duyduk çok şükür . Başka bi doktora daha gitmeni tavsiye ederim güzel haberlerini alırız insallah