Hamissbusra Aysehatun canım ben ne zaman doktora gitsem kızım hep sırtı dönük yatiyordu ya uyuyordu ya da bacaklarini kapatıyordu 6.5 aylıkken öğrendim kizim olduğunu malesef nazlılar kızlar
Aysehatun Hamissbusra ya her gitsem tok karnına gidiyorum cikolata yiyorum visne suyu iciyorum normal suyumu iciyorum ama banamısın demiyor 😀 insallah detaylı ultrasonda onden gorebiliriz😇
momalice Aysehatun bi defa erkek olabilir dedi detaylıdan sonra tekrar kız dedi hatta ben dedim olamaz gözümle gördüm baya inceledi evet erkek dedi😂
Aysehatun momalice ayy baya süpriz olmuş canım ya 🙈çok nazlanmış sizin paşa🐣 hayırlısı olsun bize benimki kız gibi geliyor ama inşallah detaylıda önden gorebiliriz 🙏🏼
Umas123 momalice ayni sey suan benim basima gelior henuz ogrenemedim . Farkli farkli doktorlar. Once kiz dendi sonra erkek daha sonra ayni gun bir doktor kiz digeri erkek dedi. Suanda 17 haftaligim ve ne oldugunu bilmiorum kime guvensem bilemedm 😶
MustafaBirsenglTari Zeynpaysimannesi canim benimle bir nazli mi nazli kizim olucak insallah ❤ 33. haftsligim daha yüzünden görmedik önden. Sadece bir sefer yandan görme sansimiz oldu 😂
Aysehatun MustafaBirsenglTari ya ah bu kızlar nazlılar hep demek ki🙈 benimde ilk hamileliğim her ultrasonda poposu donuk bakalım insallah ayrintili ultrasonda onden gorebiliriz 😇😍Rabbim hepimize saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin🙏🏼
Aysehatun BaharCihangir benim solumda hep azdan hareketlerini hissediyorum hayırlısı olsun hepimiz için😇
Aysehatun Hamissbusra Amin canım teşekkür ederim hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🙏🏼😇🐣