birtosbikannesi 34 haftalık hamileyim bebegimi günde bir yada iki kez hissediorum cok üzülüyorum dr sordum kilolusn o yüzden dedi bnm gibi olan varmi nolur yardim etsin biri
Elfffcnnn28 birtosbikannesi ben de ilk gebeligimde belirli saatlerde nir iki kere hissediyodum bebekten bebeğe değişiyor o suan ikinci bütün gün durmuyo saolsun
Magnolina birtosbikannesi herşeyde var bir hayır ben de uyuyamıyorum sürekli tepişmesinden vücuda göre karın yapısına göre değişiyormuş
Polendundar Büyüdükçe hareket alanı daralıyo o yüzden sürekli hareket etmez son haftaları hep uyuyarak geçirirmiş bebekler endişelenme
Astadavistabeybi birtosbikannesi günde 15 kere tekme atmaz hareket etmezse hastaneye gel demişti bizim doktorumuz size böyle birşey söylediler mi
47zeynep47 birtosbikannesi benimde ikinci çocuğum öyleydi ilki çok hareket ederdi doğdu sakin oldu ikincisi çok hareketsizdi kimildamazdi ama şimdi çok hareketli maşallah şimdide ucinciye hamileyim inşallah 🤩ama daha küçük hareket etmiyor😄
sevdam_21 birtosbikannesi belkıde sen çok hareket ettiğinden hisetmıyosundur benım ole oluyo ama uzandım belirli bı saatten snra hısettırıyo bi kaç defa histmedığımde hastaneye gttım bı sıkıntı yok dedı ama farklı bı doktorla görüş istersen
Baharclsmz birtosbikannesi bende 37 haftalık oldum ve 6 saat hissetmedim hemen acile gittim ve nts ye girdim 1 gece her ihtimale karşı hastanede kaldım .ihmal etme 2 saatte bir oynamak gerekiyo acile gitmelisin
Summertime birtosbikannesi detaylı ultrasona girmişmiydiniz plasentası öndeyse de az hissedilir. Benim ilk bebeğimin plasentası öndeydi çok hareketini hissetmezdim.
Zuleyhaygn Bende 35. Haftamdayım önceki aya göre daha az ve cılız hissediyorum dedigin gibi günde 1 2 kere başı aşşagıda oldugu için ve artık hareket alanı kısıtlı oldugu için dedi doktorum korkulacak bişey yok dedi kanaman ve sancın olmazsa endişe etme bence
birtosbikannesi Zuleyhaygn icimi rahatşattin allah razi olsun bnmkide ters pozisyonda kafa yukarda ayaklari rahimde
Zuleyhaygn birtosbikannesi korkma canım bu ayda normal bebeğin yeri daraldı artık sakin ol endişe etme kolay dogumlarımız olsun insallah saglıkla 🤲
birtosbikannesi Zuleyhaygn aminn insaallah allah senden razi olsun herkes korkutuyo yorumun icimi ferahlatti allah ne dilegin varsa versin inş