Rabbime şükürler olsun bugün doğurdum 😌 aralıkta doğdu çok şükür 40+3 de Saat 13.01 de 😍
Öncelikle 34 hafta bana eşlik eden prilam dr ilacıma,sorularıma cevap verenlere,konuşup sohbet ettiğim kişilerden allah razı olsun🤲🏻🌺 biz bu serüvenin sonuna geldik rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın🤲🏻❤️ Gelelim doğuma
38 de idrarımı kaçırma bahanesiyle doktora gitmedimm meğer gelen suyummuş sızıyomuş ☹️ 39 da çatı muayenesinde uyarma sonucu zar zor nişanım gelmişti 🤩 suyum akmaya devam ama ben idrar sanıyorum en son 40. Haftada doktora sormayı akıl edebildim ve gerçekten suyumun azaldığını öğrendim yine muayene oldum sıfır ağrı sıfır sancı belirti 😢 doktor bu akşam ağrın olursa gel yoksa sabah suniyle başlatcaz suyun biter dedi e el mecbur 🤲🏻 Tabi ben hamileliğimin başından beri meryem, inşikak,inşirah sureleri namazlar hiç bırakmadım arada başka sureleride okudum tabi neyse bu sabah namaza kalktım namazımı kıldım kuranımı okudum ve yengem meryem ana otunu suya koydu geldik 9da suni verilmeye başladı ilkten hafif sonra adet sancısı bikaçtane ilaç koyuldu doktor suyumu iyice patlattı onuda hissetmiyosunuz hiç belirtim rahimde yumuşama yoktu sonra saat 12 gibi anca 4 cm olmuştu annem geldi ama sancılarımın şiddetli olduğu yerde geldi artık bebek çıkacak anlıyosunuz açılma yapıyo asla hissetmiyosun değil yani ama ona kavusmayı düşünüp zorda olsa derin nefes alıp bebeğe oksijen yollayınca sancı uzun sürmüyor ve asla bağırmayın kimseye faydası yok evet insanın bağırası geliyo ama bebek kasılıyor aşağı inmiyor ve gücünüz tükeniyor oyuzden sümessebile yesserah, rabbiyesir dualarını bol bol söyleyin ben meryem suresi açtım dinledimm telefondan sonra saat 12 bucuk gibi anladım ki bebek gelecek bi baskı bi acı geldi dedim tubaletim geldi ebe geldi 8 9 cm olmuş ben şok😧 çatala giderken bi ıkınma geldi ama anlatqmqm olduğum yerde çömeldim biraz istemsiz ıkındım altıma kaçırdım azıcık 😌 ama sakınnn utanmayın onlar öyle alışıkki illa yapılıyor diyo asla kasmayın muayene de falanda yoksa ebe açıklığı sancıyı anlamıyor bebek gri kaçıyor bidaha sokmak zorunda kalıyo derin nefes alırsanız aslaaa hissetmiyosunuz çatala çıktık bana iki iğne yapıldı kesi olursa diye uyusturucu ve ebe perine masajı yapmaya başladı bana ıkınman gelince kuvvetli ıkındedi ama ıkınırken karnınızı sıkmayın derin nefesi makat deliğine vermeye çalışın üç kere ıkındım kuvetli ve ebe bastırmasıyla bebiktomm geldiiiiii😍😍😍 allam bi güzel bi güzellll doktor dikiş attı üç dört tane ama uyuşuk hissetmiyosunuz korkmayın ve eşim geldi asıl rahatlama eşin gelmesiyle oluyo bu arada kuş gibi oluyosunuz 😢 allahım dedim bu kadar kolaymıydı sanki o sancıları ben çekmemişim gibi hemen unuttum biraz uzunoldu kusura bakmayın okuyana teşekkürler 😌😌3.500 52 cm doğduk herşey güzel şükür biraz yorulmuş bizimki gelirken memeyi zor çekiyo ama olsun rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ne muradınız varsa versin dua dua dua asla vazgeçmeyin gönülden inanın 🌺 tam herşey bitti çok zor dediğiniz an bebeğiniz doğuyor happy kidste görüşürüz 👋✌️ 🌺🌺🥰🥰