mrvbskc -emel- merhaba, Doğumunuz çok yaklaşmış 😊şuan nasıl hissediyorsunuz nasıl gidiyor? yoksa Doğum yaptınız mı? merak ettim 🙈
Merve1643 -emel- merhaba cnm oldu mu dogumun acaba doğum ücreti neydi sezer yan normal ve ekstralar var mı memnun kaldın mı
-emel- mrvbskc merhaba bugün de bir belirti yok malesef bekliyoruz nasıl hissettiğimi bilmiyorum bi yandan gelsin artık kavuşalım istiyorum bi yandan da korku hepsini bi arada yaşıyorum anlayacağınız 😊
mrvbskc -emel- 😊😊 allah yardımcınız olsun umarım sağlıklı ve kolay bi Doğum olur. Merak ettim öyle bi sorayım dedim 🤗
eylululululu Merhabalar, su an aramizda Muzeyyen Hanim’in aktif hastasi olan ve yakin zamanda dogum yapmis/yapacak hastasi var midir acaba? 30 haftalik hamileyim ve doktor degisikligi yapacagim. Cok acilll!! Sevgiler, e.
eylululululu Wayward 30 hafta boyunca takibim baska bir doktorlaydi. Yarin ilk kez gidecegim kendine ve dogumu onunla dusunuyorum. Sizce nasil?
eylululululu Merve1643 evet gittim Merve Hanım. 3.5 hafta sonra bir daha gideceğim. Şimdilik bir sorun yok. Çok güleç ve yardımsever bir doktor kendisi.
Merve1643 Wayward merhaba Medıcana nasl dır ve muzeeyen hanım ücretler doğum hakknda bilginiz var mı teskkurler.
Merve1643 -emel- gözünüz aydın 4300 e sadece sezaryan dogum ıcın mı verdiniz baska bırsey var mıydı ıcerıgınde teskkurler
-emel- Merve1643 Doğumla ilgili olan her şey için verdik hastanede ekstra bir şey isterseniz fotoğraf çekimi vs gibi onlar ekstra
Curly Merhabalar. Bursa ya yeni taşındık. Müzeyyen hanım ve Neriman hanım arasında kaldım. Hangisini seçeceğimi bilmiyorum giden arkadaşlar detaylı bilgilendirebilir misiniz lütfen.
Zulubik Curly ikisi de çok iyi doktorlar. Neriman hanım biraz daha yoğun oluyor. Müzeyyen hanıma randevu daha rahat alınıyor. Yalnız muzeyyen hanım doç. Dr. Olduğu için muayene ücreti ve doğum ücreti daha fazla.