Meryem3454 Cumartesi gününden beri kahverengi akıntım var cumartesi günü iğne oldum ve Progestanda kullanıyorum ama çok az miktar da akıntım devam ediyor ayakta durmazsam ağrım olmuyor sizce normal mi Gebelik haftası 7+2
_hira_ Meryem3454 merhaba benimde ilk ctesi günü kahverengi akıntım geldi . O günden beri de geliyor az az . Pztesi doktora gittim kesenin içinde veya dışında kanama alanı yok dedi. İlaç yada iğne vermedi . Sizin kesede kanama alanı var mıydı acaba ?
babyberry Meryem3454 benim de bir kaç kere oldu tek peçeteye gelecek şekilde her seferinde doktora gittim kanama alanı yok diyor her şey yolunda diyor. Bir kere hastanede kaldım iğne oldum iki defa ve her gün sabah akşam 2şer tane Progestan kullanıyorum. İnşallah biter hepimizinki çünkü insan çok stres oluyor
Bir_anne12 Meryem3454 yatmanız ve hiç yorulmamanız gerekiyor sürekli tekrarlıyor çünkü benim en ufak yorgunlukta tekrarlıyor
Ayse2011 Meryem3454 aynı günde benimde başladı bugün sona erdi eger dinlenirseniz geçiyor bugün kontrole gittim doktor normal dedi kahverengi lekelenmeye ama kırmızıya dönerse hemen gel dedi. Eger yoruluyorsanız gelir yada yorduysanız kendinizi. Ben dün baya dinlendm bugün bitti gelirsede artık yerleşme lekesi oldugunu biliyorum pniklemeyin bende 7+3 deyim
Meryem3454 _hira_ bir gün önce doktora gitmiştim öyle birşey söylemedi ama akıntıdan sonra muayene olmadım doktorum akintin artarsa gel dedi akıntım artmadı az miktarda geliyor
Meryem3454 babyberry haklısınız ben de günde iki kere kullanıyorum insaAllah biran önce geçer hepimizin ki
Meryem3454 Meryem3454 Bir_anne12 yatıyorum ayakta durunca belim ve göbeğimin çevresi ağrıyor oyuzden kendimi hiç yormamaya çalışıyorum