Dilaam mervedogan benim çatı darligin vardı bebisin başı biraz büyük demişti hiç acilmam yumusamam da yoktu 40+3 ye suni sancıyla biraz uzun sürdü ama normal doğum yaptım tek zorlayan suni sancı oldu çok biraz da uzun alınca yordu ama doğum yapınca hiç bı seycik kalmadi
mervedogan Ecem1818 yaa öyle mi bana da doktorum normal yaparsın ama ilerleyiş çok uzun sürer dedi acaba denesem mi diye düşünüyorumn
Pinar-1991 mervedogan 41 haftada dogurdum hem kilosu azdi hemde kafasi kucuktu yinede zor bir dogum oldu zaten doktorum cati darligi oldugu ocin zor olcagini soylemisti siz bol bol squat yapin pelvis kaslari genislesin simdi 32 haftalik hamilegim doktorum soyledi bol hareket ederseniz kolay olur ins
mervedogan Pinar-1991 pilates topu olsun squat olsun merdiven inip çıkmayı 36.haftadan itibaren yapmaya başladım. Peki dikişiniz kesiniz oldu mu
Pinar-1991 Evet dikis ve yirtik oldu ama belki benim tecrübesizliğimden belki dogru nefes veremedim sanci sirasinda ikinamadim ilk dogumumdu bide o yuzden yırtık dikis olmustur Simdi bunda da korkuyorum ins kolay olur ilki zor oldugu icin
mervedogan Pinar-1991 inşallah güzel geçer doğumunuz biraz daha tecrübeli olursunuz ilkine göre artık
sbl41 Bana da doktor üst çatın dar dedi bebeğin kilosu 3 buçuğu bulursa normal önermem dedi çok kafam karıştı 😣
mervedogan sbl41 benim de kafam aşırı karışık ya normali denesem mi yoksa direk sezeryan mi olsam bilemedim farklı doktora göründüm 7 cm açıklık olsa bile sezeryane dönebilirsin kafası takılabilir dedi 38 haftalıkken 3530 gramdı iri bir bebek dedi doktorum bilmiyorum ne yapıcam🤯
Dilaam mervedogan kaç haftaliksiniz eğer kendi sanciniz gelirse normal dogurmaniz daha kolay olur ama gelm zsede bence denemeye değer❤️ zaten olmayınca sezaryene donuyorlar