Arifcaninannesi Beriliko17 2inci gebeliğim 12+3 oğlumda 12 d eoynadi bu bebegimde solda hafif toplanma hissettim
Mbetul Beriliko17 17+4 haftalik hamileyim daha hiç hissetmedim hareketlerini sabırsızlıkla bekliyorum 🧡
Ebruznnn Ben de yeni girdim 15.haftaya ama tık yok yada ben anlamıyorum ilk gebeliğim bir de siz ne hissettiniz yani nasıl anladınız hareket ettiğini
Beriliko17 Ebruznnn bu benim ikinci hamileliğim o yüzden sanırım erken hissettim zaten çok net anlarsınız hissedince çok farklı bi kıpırtı ☺️
Beriliko17 Arifcaninannesi benim de 2. Hamileliğim o haftalarda benimde çok oluyordu ama bağırsak hareketi olduğunu biliyordum ben bugun ilk defa kıpırtılarını hissettim farklı gerçekten ikinci de olsa ilk defa yaşıyormuş gibi bi heyecan😍
Sedagll Beriliko17 ay inşallah bende öğrenirim yaa ocağın 15 inde gidecem inşallah 13+3 olacağım o zaman çok merak ediyorum
Beriliko17 Sedagll benim doktorum ilk kızımıda 11+5 de söylemişti bunda 13+6 da söyledi genede detaylıya kadar ufak bi şüphe oluyor insanda☺️
Arifcaninannesi Beriliko17 tabiki cnm bmm doktor banada bağırsak hareketi dedi ama 2 haftaya kadar hep o hareketleri hisettim bagirskla ilgili değilmiş bebeisimmis
ozgeyuceturk Bende suan 16+4üm. Cinsiyetine dün kıza benziyor dedi doktor değişir mi bilmiyorum. Hareketlerini de hissetmedim daha 😊
Beriliko17 ozgeyuceturk doktorunuz ve cihazı iyiyse doğrudur o haftada genelde cinsel organları oluşmuş oluyor ama detaylıyı beklemekte fayda var tabi☺️
Ylzozprn Yarından sonra 19 haftaya giriyorum 2.gebeliğim hala hissetmedim hareketlerini bebişimin heyecanla bekliyorum😻😻