Kızlar hepinizden Allah razı olsun🙏🏻💜🥰 Hepinize Allah böyle kolay doğum nasip etsin🥰
Tek tek cevap veremedim ama sadece sorularınızı yanıtlamaya çalıştım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana💜🙏🏻🥰
Efeninannesi59 müthiş bir anestezi uzmanına denk geldim, bana iğnenin acıyacağı yerleri söyledi, çok bi acısı olmadı, sadece bi anlık elektrik çarpması hissi oldu, bana epiduralin ne olduğunu anlatarak teker teker işlemi anlatarak yaptı iğnemi🙏🏻Kesinlikle öneriyorum zaten çok büyük bi sancım yoktu tamamen hissisleştim ve müthişti herşey.
sntn çok ufak ağrılar var canım, ama ben onun doğumla ıkınmayla zorlamayla alakalı olduğunu düşünüyorum
Camurcu 37+6 da 2905 kilo doğdu canım
Zeynep_S aksine hiç bir şey yapmadım desem inanır mısınız, diyorum ya son ana kadar sezaryen istedim, normal aklımdan dahi geçmedi ama oldu iyiki böyle de oldu doktorum sağolsun🥰
aslihanim22 ilk başta nefesi ayalıyorsun, ağızdan nefes alıp büyük tuvaletinizi yapar gibi ıkınıyorsunuz, ben ilk başta kısa kısa ıkınmışım, doktorum “asıl sır uzun ıkınmada ceren, hadi uzun uzun zorla kendini ve uzun ıkınmaya çalış” dedi ondan sonrası daha hızlı devam etti🙏🏻
Mel05 özel hiç bir şey yapmadım canım, o doktorumun profesyonelliği ben ona veriyorum, o bir dikişi bile bana danışarak yaptı, bir tane atalım diye, bebeğim küçüktü bir de 2905 gramdı o yüzden çok kolay oldu🙏🏻
vuslat90 normal doğum 2100 epidural iğnesi de 500 canım toplamda 2600 verdik🙏🏻 Ama 1 ocaktan itibaren değişeceğini öğrendik zam gelecek sanırım
LarisaAlbayrak evet ismi zor bulduk zor karar verdik ama içimize çok sindi🥰