Elif3534 Selam güzel anne adayları, bulantılarınız ne zaman başladı? Ben 5+2’yim. Şu ana kadar rahatsız edici bir şey yok ☺️
Duygus97 Elif3534 7 haftaya doğru başladı 12 haftadayız ara ara geliyor bgün çok kötüydüm açlıktan ölcem 😏
191015 BuSee_ bende öyleydim bi hafta on gün sonra başlar canım pekte güzel günler değil parfüm kokusu bile miğdemi bulandırıyor o derece 🤦🏼♀️
cansu67 Merhaba 🍀 5 haftalıkken başladı simdi 8+3 olduk hala devam ediyor bende aç geziyorum prilam verdi doktor ama faydasını göremedim günlerim tuvalette geçiyor
Eylulunannesi-2 Elif3534 6. Haftada basladı şimdi 13 olacak daha iyiyim dramamine aldım hep çok ii gelyor
Tugbaaelbr Elif3534 benimde 11.nci haftada başladı 27 ye kadar sürdü inşallah yaşamazsın o bulantıları 😏
191015 Elif3534 benim 6. Haftada başladı canım şuan 10 gündür mutfağa bile girmek istemiyorum herşeyden tiksiniyorum yediğim kraker meyve başka bişi yok
Sans Elif3534 canm vala en güzeli bende 5+1 ım bugun hafif bulantı başladı ve saarlerce boğazımda bişey tıkalı gibi hissettim.. Konuşmaya mecalim yok ayrıca sizde de var mı
Elif3534 Sans benim de arada yemeklerden tiksindiğim oluyor ama acıkınca iştahla yiyorum. Bekleyip göreceğiz 🤗
Eylulunannesi-2 Sans tabi tabi kendime hiç bakamadgm sürekli yattığım zar zor bi çeşit yemek yaptıgım günlerdi dünya yansa umrunda olmuyor. Şükür azalıyor gün gectk e
[silindi] Mygrill16 4 tane içiyordum bend edoktor içebilirsin demişti şimdi 1 e düşürdüm 18 haftada yım
BuSee_ 3851 ooo baya ilerlemiş maşallah aman kurtulmuşsunuz ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 😘