Duygus123 Aybuke1 Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Alakasiz olacak ama samsunu cok severim ben de unyeliyim☺️
Ozge5353 Aybuke1 bende toplamda 7,500 kg aldım suana kadar basta 3-4 kg verdim onunla beraber 7 aldım bizimde 25 ocak ve itibariyle hazırda bekle dendi🤭
Aybuke1 Duygus123 Aminn kuzum Allah razı olsun 🙏 Samsun çok güzel bir şehir evet Ünye ye gelmişliğim var severim de 🥰
Gull_94 Aybuke1 dogumca ıllakı daha azalıyo odem gıdıyo ama ortlama 200 kadr azalıyo sonra hemen gerı alıyolar 3600 dogdu kızım 3300 kadar cıktk hastneden snrakı aylk kontrlnde haftda 4 bucuk kıloyu gecmstı dert etmeyın 😇
Naile_1234 Ultrasona cok guvenme cnm bol bol Yoğrut ve muzlu sut et ıcıne bir kasık da pekmez koy hemen kılo alir
Zeynep-aa Aybuke1 kesinlikle zaten dogunca şaşırcan diyo annem hemen toplanıyolar sütün gelince emdikce cabuk kilo alıyolar diyo
Sahika8989 Aybuke1 beni yanlis anlamayin ama 4.5 kg cocuk dogurdum inan hastsydi suan bebegim 3 hafta once 1900 kgdi simdi haftaya kontrole gidicez kac kiloyuz bilmiyorum ama inanin bana 2 kg olsun herkezin cocugu saglikli olsun. Kilonun hic onemk yok
Duygus123 balyanakoglum Evet canim yurtdisindayim bu arada sacma sapan bir sistemi vardi hastanenin dogum icin bashekim onayi bekledim 🙄ikinci dogumumda Turkiye de dogurmak istedim 42 tam dolmamisti ama dogum yaptim o da ozeldi normal de Turkiye de beklemiyorlar o kadar ben arada kaynadim 😁