Crn1996 Medine_25 canım hayırlısı olsun demek ki yanılmış doktorun ilk zamanlar sağlıkla doğum haberlerini de verelim birbirimize inşallah 🧿👼🏻🙏🏻🥰
Halise2121 Medine_25 Size de doktor kıza benziyor demişti dimi kaçıncı haftalarda söylemişti bn d 15 inci haftamda muayene olmuştum bebek ters bişey goremiyom bacak arasında ama sanki kıza benziyor demisti
Crn1996 Halise2121 inşallah kız evlat rahmet bereket ben de hep kızım olsun istemişimdir çok şanslısınız bence 🌸🧿
Halise2121 Crn1996 çok güzeldir beraketi çok oluyor kız evladının evinin 4 duvarında onlar için 4 melek durur çok çok şanslıyım kızın muzdesi Rabbime gidermiş oğlanın babaya ama işte kimin neyi eksikse onu ister rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲💜
Kulcekubra Halise2121 Allah gönlünüze göre versin inşallah benimde iki oğlum var kızım olsun çok istiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah rabbim gonlumuzun muradını versin inşallah,🥰🥰
Crn1996 Halise2121 değişebiliyor doktor kesin demediği sürece değişme ihtimali var bize 15de kız olabilir 16da kesin erkek dendi 😊
Halise2121 Crn1996 Benim ki şu an 18 haftalık ama doktora daha gidemedim kesin demedi sadece ters goremiyom kıza benziyor dedi
Crn1996 Halise2121 en son ne zaman gitmiştiniz doktora genelde göremeyince kız diyorlar sonradan erkek olduğu ortaya çıkabiliyor ☺️
Halise2121 Crn1996 En son 14 hafta 5 günlükken gittim devlet Hastanesi’ne gidiyorum ama doktorum iyi bir doktor bacak arası görünmüyor dedi kıza benziyor dedi ama gene d kesin değil dedi
Alinaz Crn1996 benim 10+5 te falan baktı bacak arası boş ama çok erken daha dedi 13 haftada tekrar gidicem bakalım
Crn1996 Alinaz daha çok erken canım cinsel organı anca 15ten sonra netleşiyor ama belki gittiginizde tahmin yapar doktor 🧿🥰