Tubasahra Neving İnşallah ciğer geliştirici yapıldıysa hiç korkma Allah’ın izniyle kuveze girse bile en fazla 1 hafta kalır.Hic stres yapma Allah büyük.Canları sağ olsun.🤲🤲
Neving Tubasahra iki ayrı hastaneye gidiyorum diğer gittiğim doktor 4tane yazdı ikişer ikişer şırıngaya çektirip yaptırıcaksın dedi yaptırdım bu gün de diğer gittiğim yazdı diğerinin verdiğini söyledim tekrar kullan dedi kullansam zararı olur mu acaba?
Tubasahra Neving Onu hiç bilmiyorum banada 26. haftada 2 gün 2 ser kutu tek şırınga ile yapıldı.29 haftada hastaneye yattığımda yine 2 doz yapıldı ama tek doz mu iki doz mu bilmiyorum.30+6 da doğum yaparken vurulmadı.Sabah direk doğuma aldılar.
Serene001 Ahsennurrrr aslında detaylı ultrason da da varmış ama görmediler 40 gün sonra kontrolde gördü doktor 🥺 çok zor Allah kimseye yaşatmasın
Deletedmom27 Neving 🧿maşallah🧿 kurban olurum ben onun kilosuna🥰 hiç kendini üzme kilosu çok güzel, bizim 48.gün küveze veda kilomuz bile 1750 gramdı..çok çabuk toparlar sen yeterki kendini üzme❤️
Neving Deletedmom27 çok teşekkür ederim buraya geldiğimde çok kötüydüm sayenizde biraz toparladım iyi hissediyorum iyiki varsınız
Ahsennurrrr Serene001 amin amin kuzum Allah yardımcın olsun 🤲 belki doğuma kadar geçer ama burda çok okudum kalbinde sorun olup doğana kadar düzelen bile olmuş