Arkadaslar ilk gebeligim ve 10+6 haftalik dun gece biraz leke geldi normaldede oluyor diye sabahi bekledim sabahta tekrar gelince acile gittim serum taktilar kan aldilar virsey cikmadi sonra ultrasona gonderdiler cok sukur kalbi ayio doktor icerde kanama gorunmuo dedi ama progesteron verelim sana dedi bir hafta sonra tekrar gel kalbi atiomu bakalim dedi biraz korktum moralim cok bozuldu haftaya zaten ikili tarama icin gidicektim boyle birsey yasayan oldumu bu haftalarinda biraz rahatlamaya ihticayim var sanirim ondan buraya yazdim
Düşük korkusu 😔
Normalde oluyor derken bennde hic olmadi ilk defa oldu ama 3 aylik donemde olabiliyor dediler ya o yuzden ilk bi korkmadim a ma sabah tekrar gelince korktum doktorda cok bi net konusmadi bi sknti yok suan bi hafta izleyelim deyince korktum biraz sanırım
Yazdığm yazıyı neden gizleindiniz acaba gixki diyor ce kimse gormedi? @Bahar2622
Ayrıca gebelik dışı bir sorumuki? Etiket degistiriyorsunuz
AsM 13+4 haftalık hamileyim dün gece çok açık pembe renk sını geldi doktoru aradım hemen progestan kullanmıştım daha önce elinde varsa hemen al dedi sabah kalktığımda idrardan önce kan geldi yeniden aradım saat 1 de gel kontrol edelim dedi gittim plasenta kesenin önüne kapatmış dedi ama sıkıntılık bişey yok korkma dedi progestana devam et birde iki tane fitil ve iki tane iğne verdi 3 gün ara ilede bunları al 1 hafta sonra gel yine bakalım dedi inşallah kötü bişey yoktur şuan kanamam yok alttan da baktı kanaman durmuş bişey gözükmüyor dedi :(
- Onay Bekliyor
AsM Postunuzun silinmesi için, kullanıcı adınız, silinmesini istediğiniz postunuz ve silme nedeniniz ile birlikte Biz@mutluanneleriz.com adresine maıl atınız. Talebiniz değerlendirilecektir.💜