Asdffghjjk Tuvalete çıkamıyodum 4-5 gündür artık çok rahatsız olmaya başladım tuvalette 45 dk kaldım agladım sinirlerim bozuldu doktorumu aradım lavman yapmak istiyorum diye yap dedi o bile azıcık çıkardı tuvalete şurup içiyorum dupalak o biraz yumuşattı hiçbirşey işe yaramıyor kızlar valla denemediğim şey kalmadı sanırım 3 ay daha çekicem bunu😔
Arya92 Asdffghjjk ben de yapmıştım birkere rahatlatmıştı.sonra doktorum bana magnie calsite toz verdi.gunde bir defa yarım ölçek suya karıştırıp içiliyor.ama ben bagirsaklarim olduğunu böyle hissettim.doktoruna sor istersen.hergun içmiyorum çünkü çok aşırı çalıştırıyor.gecmis olsun.ben basur oldum.basur olduktan sonra kabız olduğumu söylediğimde bu tozu verdi.hergun çıkıyorum tuvalete kullanmaya başladığımdan beri
DilekAlkanat Asdffghjjk canim gunde 1kase yesil erik ve 1tabak kiraz ye hem bagirsaklarini calistiriyor surekli gaz cikariyorsun 🙈 hemde inanilmaz yumusatiyor ve tivalete cikariyor bu 2mucizevi meyve bana cok iyi geldi umarim sendede ise yarar
kizannesiiii Asdffghjjk Sabahları uyanınca iki bardak içebileceğiniz sıcaklıkta su için yarım saat sonra tuvalete gidin işe yarıyor, yada kuru kayısıyı bi gece önceden bir bardak suda bekletip sabah aç karnına içincede kabızlığa iyi geliyor
Lamelif Asdffghjjk sabah aç karna 2 dolu kaşık zeytinyağı iç yarım saat bekle sonra kahvaltı yap canım bende işe yarıyor
Asdffghjjk Arya92 valla artık doktora yalvarıcam bişey yap bide karnım yırtılıcak gibi oluyo 25 haftalıgım. Bir aydan fazldır kabızlık çekiyorum dediğin ilacı söyliyim bari kullanabilirmiyim diye inşallah o iyi gelir çok teşekkür ederim canım 😘♥
ElifKarata Asdffghjjk canm benmde öyleydi doktor bana magneZyum verdi kabızlık problemli yasıyorum dedim başta işe yaramaz diyodum ama çok güzel miş bende ağlıyordum senin gibi magvital ilacın adı
Arya92 Asdffghjjk bu çok iyi benim dediğim.diskiyi siviltiyormus .mutlaka sor doktoruna iki üç günde bir benim gibi yarım ölçek icsen bile seni çok rahatlacak emin olabilirsin. Ben normalde de kronik kabızlık var.bir teknbu iyi geldi.ne kayısı ne magnezyum ilacını insanlarda ise yarayanlar ben de banamisin demiyor.sakin zorlama Allah korusun benim gibi basur olmaninistemem
HicranKzn Asdffghjjk koyu kahve kuru kayısı var. Ondan bir avuç ya inanılmaz ishal yapıyor. İçin temizleniverir Allah’ın izniyle
Biology26 ElifKarata bende magvital kullanıyorum bacaklarımda kramp olduğu içinde ishali o mu yapıyo ya bende diyodum neden hep ishalim😕
Asdffghjjk Arya92 benimde normalde kabızlıgım vardı da bu kadar değildi basurdan korkuyorum zaten. Aynı bende ne denediysem millette işe yarayan bana tık etmiyor
Oglumunannesiyim Canım inşallah geçer biran once benim tavsiyem ılık ya da sıcak suya bal karıştırıp içmen mucizevi bir sey hem Kurân-ı Kerim de de geçiyor balın faydaları bi dene derim ilaçlardan çok doğal yöntemler daha sağlıklı olacak gibi ☺
Perican Kayısılar, incirler, zeytinyağları, sıcak su, lavman hiçbirisi işe yaramadı 1 ay tuvalete çıkamadım en son bağırsaklar yıkandı da rahatladım bu arada basur oldum tabi 🙈 Tek korkum bu durumun normal doğumu olumsuz etkilemesi
MerveKontakay Asdffghjjk gece uyumadan kayısı yiyip üstüne su iç yat sonra uyanınca iki kaşık zeytinyağ iç kahvaltı et
GamzeGydan Asdffghjjk benımde öyle sorunum vardı ebemız kullanma çocuk bağışıklık kazanır oda yapamaz dedı bıraktım sodayla yogurdu ayran yap ıcınede lımon damlat bagırsakları hemen calıstırıyor ben onu yapıyorum duzeldı cok şükür hem soda da hamıleyken 1 tane ıcmen gerekıyor kalsıyum ıhtıyacı hem senın hem bebegın
ElifKarata Biology26 evet canm onu gün aşırı kullanacaksın doktorun demedimi mesela ben ishale çevirince 2 , 3 gün içmiyorum sonra tekrar içiyorum
Nihanozturk Asdffghjjk bende de baslarda daha fazlaydı kabızlık 6gün cıkamadıgımı biliyorum ilk lavmanı ozaman yapmıstım suan 37.haftadayım toplamda 3kere fln lavman yapmısımdır duphalacta kullanıyodum aynı zamanda.Fakat 29.haftadan beri sabah ac karnına gece yatmadan 1er muz yemeye basladım cok rahat yapıyorum ilacıda bıraktım muz yemiyordum dogru düzgün kabızlık yapar diye ama bende bi o fayda etti üstünede bolca su🤦🏻♀️
Biology26 ElifKarata yok ben doktora söylemeyi de unuttm ishal olduğumu öyle yapaym o zaman teşekkür ederim canım 😘
deletedmom204 Asdffghjjk kaysi varya kaysi onu kaynag biguzel icine biraz seker sonra onu ezdir makinesiyle bence iyiboluyor