Aslanlarim Merhaba sevgili anneler Bebeğinizin ultrason kilosu ile doğumdaki kilosu arasındaki fark var mıdır acaba? Cihazlar her zaman aynı ölcemiyor degilmi
svmm Aslanlarim farklı olabiliyor diye biliyorum zaten ultrason kağıdında + - 400 falan yazıyor aşağısı ya da yukarısı olabilir 400 gr
Deletedmom27 Aslanlarim ultrasona göre yaklaşık 250 gram az ya da fazla olabiliyor demişti doktorum..doğuma girmeden önce 1150 gram çıkmıştı kızım doğduğunda 960 ertesi günü de 880 di ödem gidince ..en son daha ne kadar küçülecek demiştim sinir ve üzüntüden🤷🏻♀️Değişebiliyor yani şişkinliği atınca özellikle
ssnnmmm Aslanlarim ablam doğum yaptı 3ay önce ultrasonda 3500 yanılma payıyla en az 3kilo olur dediler 2690doğdu
Gull_94 Aslanlarim son aylrda kılosunu boyunu spylememıstı hıc doktrm ama ufak bı bebek olur denmıstı ortalama altı olur dıye bekledk ama oyle dogmadı ıllakı yanılma payı oluyo bence
Caniimkizim Aslanlarim Ben aynı gün 2 doktora gitmiştim 200 gram farklı söylediler bana. Ayrıca geçen bir doğum doktoru paylaşmıştı sezaryen doğumu, bebek ultrasonda 2200 gram demişlerdi 2285 doğmuştu yani 100 200 gram eksik veya fazla çıkabiliyor demek ki.
aezgi Aslanlarim canım valla yanlıs cıkıyor 37 haftalıklen gittim 2900 cıktı 37+5 doğum yaptım 3310 doğdu😊
Tgcckir Aslanlarim evet cankm fark oluyor 2500 ölçtü doktor erken aldılar hatta 37+4 te ama 2800 doğdu 300 gr altı yada yukarısı olabiliyor
Zeynep_cagdas Aslanlarim tam da böyle bir post açacaktım, ben de merak ediyorum bunu. İnşallah fazla çıkar 🥺🤲🏻