BrcHmt Serene001 memnun kalmadıysan değiştirmekte haklısın. Memnuniyet kişiden kişiye değişebilir tabiki. Oğlun için de Allah şifa versin 🙏🏻
ssuleeyuce Buca siri yer tahir ozguder ozel klinik ama cinarli ile anlasmali ikinci dogumum kendisinde hatta ablamlar ve kuzenimde kendisinde dogum yapti. Hatta dogum degil ailemizin kadinlarinin hepsinin rutin muayenelerini yapiyor.
gokeren35 ssuleeyuce merhaba, tahir bey normal doğumu destekleyen bir doktor mu? Akrabalarınız nasıl doğum yaptı? İlgili miydi? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim🙏🏻🙏🏻
Cansuerc Oykuaygun Teşekkür ederim kendisi bana biraz soğuk geldi malesef. Birbirimizi tanımıyorduk belki ilk görüşme diye oyle hissettim ama Ilk izlenim her zaman önemlidir insanlarda
Oykuaygun Cansuerc çok doğru ilk görüşmede samimi gelmediyse sonrasında da aynı şekilde devam ediyor. Birde ben bakayım 😅
Dunyam35 Busracobann daha önce gittinizmi mavi deniz hastanesine Murat beyden memnuniyet çok aldım bende ona gitmeyi düşünüyorum gittiyseniz bilgi verebilirmisiniz canım
Busracobann Dunyam35 kuzenim gidiyor canım ben.gitmedim henüz 16 haftami bekliyorum memnuniyet leri bende okudum bakalım inşallah iyi çıkar
Dunyam35 Busracobann ben bugun gittim şiddetle tavsiye derim çok güzel ilgili bi doktor Murat bey gözü kapalı gidin
Cansuerc Busracobann Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Doğum ücretleri hakkinda bir fikrim yok ama herşey paraya bakıyor zaten. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Bsra_blc Cansuerc canım bilmiyorum belki sana çok uzaktır Aliağa tıp merkeze gidiyorum, Dr. Ozan Çetinay çok memnunum kendisinden fakat doğumları özel ata sağlık da yapıyor orda muayene ediyor mu bilmiyorum
kubrakokcan Bsra_blc Merhaba , bir şey sorabilir miyim ? Ozan bey sada hastanesine geçmiş. Ona randevu almayı düşünüyorum ama kendisi hakkında yorum hiç göremedim. Siz memnun musunuz , nasıl birisi acaba ☺️
Mcakir Cansuerc İzmir can hastanesi Emre Canverenler. Mesafeli bi doktor ama fazlaca güven veriyor. Doktorlar sitesinde baya yorumu var okuyabilirsiniz.
Busracobann Dunyam35 çok sagolun içimi rahatlattiniz benim.İlk gebeliğin erken doğum oldu şuan da ağrılarım çok korkuyorum inşallah bu zamanında doğar tek sorun.hastanede yoğun bakım unitesi olmaması onu da doktorla konuşmam gerekecek randevusuz çalışıyor galiba hastane dimi gittiğinde çok bekledin mı
Dunyam35 Busracobann hayır hiç beklemedim evet randevusuz ama gerçekten çok ilgili doktor içini ferah tut Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Bsra_blc kubrakokcan ben memnundum canim son 3 aydan beri ona gitmiyorum ama doğumum yurtdisinda olucak