svmm Babybaby35 hayırlı olsun var görünüyor kan testi ile doğrulanır hayırlı haberlerini alırsın inşallah 🙏🏻
Angels-35 Babybaby35 hayırlısı olsun benimde böyleydi testim şimdi 25 haftalık hamileyim darısı başınıza 🙏
Mizgin2020 Haticee0393 predictor değil ha prodoctor canım ikisi farklı prodoctor 25 lira eczanede satılıyor ama herkezi yanıltıyor o test malesefki
Mizgin2020 Babybaby35 inşallah doğrudur canım inşallah hayal kırıklığına ugrama da başka bişe istemem
Yagmurr277 Babybaby35 5-50 arası hcg değeri 1-2 haftalık gebeliğe denk geliyor 2 güne bir kan vericen sanırım. İki katı birden artınca sağlıklı gebelik oluyor yükselir inşallah duam seninle 🤗🤗🤗
bngs_irem Babybaby35 söylemişlerdir zaten iki günde bir kan tahlile ile artışın gözlemlenecek canım 😊
Yagmurr277 Babybaby35 ay hayırlı olsun masallah💕💕💕💕 benimkide bat 30 aralık bugün olmadım heyecanla bekliyorum test mi yapsam bende yarını mı beklesem🤔
yesilkahve Yaa hayırlı olsun canımm benimki de öylr çıkmıştı daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor 😍
aylin08166 Babybaby35 CANIM SENİ ÜZMEK İSTEMEM AMA GEÇEN AY BENİMDE BÖYLE SİLİK ÇIKTI KAN VERDİM NEGATİF ÇIKTI BU AY İKİ ÇİZGİDE KOYUYDU POZİTİF ÇIKTI ERKEN GEBELİKLER DAHA HASSAS