Okyanusliya Nasipse inşallah nisanda doğumum 🙏🏻 Göğüs pompasında kararsız kaldım ? Alanlar kullananlar yorum yaparsa bizlere de fikir olur 😊 Elektrikli mi ? Elektriksiz mi ? Nerden aldınız ?
Feride34 Okyanusliya bende mayıs dogum yapıcam almadım burda bekliyim😂😂ama mochi nin popmasını herkes öneriyo
Deletedmom27 Okyanusliya e ebebek baby plus elektrikli tek pompalı👍🏻Çok sütüm olmasına rağmen ikisini de 25-30 dakikada boşaltıyodu..
Beyzan Okyanusliya ben sadece mochi aldım bana yetti. Çalışan anne değilsen pompa çok şart değil üstelik alıp gerek olmama ihtimali de var. Bence gerek olunca alırsın her yerde her zaman satılan bir ürün
symslmz Feride34 mochi pompa değil. Bebeği emzirirken diğer göğsünüzden akan sütü biriktiriyor sadece
symslmz svdmm16 bence öncedenle kiyas yapmayln çünkü öncesiyle şimdi aynı değil gelişen teknoloji ve dünya var. Almak bana göre zorunlu çünkü bebek tğm göğüsü boşaltamıyor emerken veya emmek istemiyor veya süt inmiyor. Böyle olunca kanallar tıkanıyor ağrı ateş yapıyor mastit oluyorsunuz. Hem sağım zaten sütü artırmanın en kolay yollarından biri çünkü çoğu cihaz önce masaj yapıp kanalları açıyor sonra sütü çekiyor. Nacizane bilgi vermek istedim.
[silindi] symslmz biriken sütü de sonra bebeğe veriyorsunuz sonuçta 😊 mochi oldukça rahatmış ben de çok araştırdım. Emzirirken de sağma yapıldığı için kanallar daha iyi açılıyormuş ve süt artirimina faydası varmış. Umarım memnun kalırım.
Okyanusliya Deletedmom27 teşekkür ederim canım 😍evet çevremde de öneren var ama herkes başka bişey öneriyor kafam karışıyor 😊
Okyanusliya Beyzan çalışan anne olacağım 😌 biriken süt için, artması için pompa alın diyorlar. Bebek emmese ağrı oluşuyormuş canım
Deletedmom27 Habibeee benimkini gayet güzel boşaltıyodu ki sütüm çoktu ve kızım prematüre, bi kez bile emmedi.. hep sağdım ben mecbur, ne azalma oldu ne içerde birikme..tekrar hamile kalınca tadı bozuldu içmedi,sağımı bıraktım kesmek zorunda kaldım
Beyzan Okyanusliya pompa fazla süt üretimini tetikleyip süt kalitesini yağ oranını azaltır. Evet bazen bebek ememeyebiliyor o durumda en sağlıklisi elle sağma ya da vakum. Çünkü eğer pompa yaparsan daha çok sür lazım mesajı alır memeler. Süt artırmak için iyi olabiliyor ama zaten çalışan annesiniz eliniz ayağınız olur. İnşallah size en uyan en işinize yarayacak pompayı bulursunuz 🤩
Biryigitannesi Bende mochi aldım bir arkadaşım çok memnundu o önerdi inşallah süt gelirde kullanabilirim