Belinay01 Burcu-2910 Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonun varsa kızılcık çokta fayda etmiyor ben arpa suyu kaynatıp içiyorum daha iyi geliyor gebe kalmaya da yardımcı oluyor bol su iç iç çamaşırını ütüle
Burcu-2910 Belinay01 iç çamaşırımı gecen seferde ütüledim iyi gelmişti canım benımki bi anda başladı neyse bu
EsmamM18 Burcu-2910 https://ibb.co/pXzdVSv bu yağın satıldığı eczanelerin listesi var sitede. İlini ilçeni yazıyosun hangi eczanede varsa yazıyor ekran da.
EsmamM18 Burcu-2910 ART DE HUİLE google sitesine girmen yeterli. O yağın kesinlikle faydasını görüceksin.
halitefe Burcu-2910 o zaman onu yaptır canım eğer üreme varsa ve hangi bakteri varsa ona etki eden antibiyotiği kullanman lazım yoksa ne yapsanda tekrarlar durur bu bitkisel içecekler verilen ilaçlar falan çözüm olmaz
Belinay01 Burcu-2910 canım güzelce yıka arpayı yarım saat falan kaynaması lazım en etkili çözüm limon suyu maydanoz suyu herşeyi denedim tek çaresi bu bir de üşütme
Anne1983 Bugün doktora gittim muaine İcin 27 haftalık hamileyim benim şikayetim yoktu ama kan idrar tahlili istedi idrarda enfeksiyon varmış yarın sabah idarar kültürü vericem bu enfeksiyonun bebege Bi zararı varımdır acaba
Burcu-2910 Belinay01 canım benımki gecen ay kimyasal gebelik yaşadım kanama oldu sonra birden bu başladı