aysalt Arasarzu maşallah 🧿 tosun hakkımızda hayırlısı olsun.belki kilo normal olsa bile kanala girmeyecek bilemeyiz oyüzden hayırlısı neyse o olsun demek geliyor elimizden 🤲
Arasarzu aysalt Evet kanala giremiyormus kilosundan haftaya belli olacak artık hayırlısı olsun hakkımızda 😊 sizin doktorunuz ne önerdi peki
Canan3 glsm-tzcn Ben de 38+5 7 ocakta çatı muayenesini daha yeni yapacaklar yurtdışında yaşıyorum nasıl bi sistem ben anlamadım Türkiye’de 9 Ocak dediler buradakiler 16 Ocak diyor doğuma
glsm-tzcn Canan3 benim normalde 15 ocak ama planlı sezaryan olucak benim 7 ocakta. Kordondan ve yüksek tansiyonumdan dolayı canıö
sdkince glsm-tzcn 38+6 tetikte bekliyorum öyle çok aşırı bir ağrım yok şimdilik yılbaşından sonra doğsun yeter 🥰
Arasarzu aysalt Bana hiçbir şey söylemedi doktorum bu konuda 😊 haftaya duruma göre bakarız dedi hayırlısı artık
zepbjk glsm-tzcn 38+2 yiz halimiz çok iç açıcı değil 😂 Benim de bebek hala yukarda ya doğası yok gibi ama olmuş 3800 tosuncuk içimde patlayacak galiba 😂
Turnakus Eminecetinkaya acımıyor desem yalan olur acıyo ama 10 saniyelik bi acı bitince hiç ağrı sızı kalmıyo ben kendimi çok kastım sanırım haftaya yine olucam bu sefer rahat bırakmayı düşünüyorum kendimi inşallah
ipekipek Hanifeomer benim bebeğin suyu bitmiş canım direk sezeryan günü verdi hiç çatı muayenesi etmedi. Haber verecektim sana ama :) Umarm seninki iyi geçmiştir
Hanifeomer ipekipek hakkında hayrlisi olsun canım sağ saglim kucağına alırsın inşallah benm randevum öğlen sonu sezaryan günün ne zaman.