Serpil-3 ikiiPrensensAnnesi evet canım bir oğlum daha olacak inşallah biz biraz erken öğrendik doktora gitmeden ikili test sırasında fetüs gen testi yaptırmıştık riskli gebelik olduğu için o testte öğrendik sizin bellimi cinsiyet
ikiiPrensensAnnesi Serpil-3 yok daha küçüktü iki hafta önce gittiğimde bide gelecrk hafta gdecem inşallah öğrenirim 🙈
Serpil-3 ikiiPrensensAnnesi hayırlısı olsun canım hiç farketmez bir kızım bir oğlum var inşallah iki oğlan olacak Allahım ikisinin tadını da tattırsın sizlerede
ikiiPrensensAnnesi Serpil-3 Allah razı olsun cnm bnm bnmde 2 kızım var bu ne olursa olsn sağlıklı olsnda bu hastalık döneminde insan aklına sadece bu geliyo normalde olsa belki eekek isterdm ama şimdi hç aklımda öyle yok kız hissediyorum hatta🐥🐥
Serpil-3 ikiiPrensensAnnesi kız öyle deme bende kız hissediyordum😂😂😂oğlan çıktı yaaa sağlıklı olsunda inşallah Allah sanada bir oğlan nasip etsin inşallah
ikiiPrensensAnnesi Serpil-3 inşallah hayırkısıyla cnm ya bn iki kızımda da cok erkek hissediyordm bundada aşırı kız hissediyorum buda çıkmasa demek cok ters biriyim 😂😂