ozdenarda Savciergoc sizede cok gecmis olsun umarm kısa sürede saglığına kavusursunuz miniginizde sizde
ozdenarda Tugbaaa bende en son 32 de kilo muanesi oldum 2450 ydi bakalm bi problem cikmazsa cumartesi kontrolm var kac oldu bende merak ediyorum hep ondeydik ama
Tugbaaa ozdenarda bizimki ne onde ne geride insallah biraz almistir erken gelirse toplasin kendini biraz
ozdenarda [bilinmeyen] aman faydası olsunda razıyım ben hic yerimden kalkmamaya 🤗35 haftama kadar hic naz yapamamstm artk yerimden bile kalkmiyorum annemlerde yasamaya geri dondum 💕
ozdenarda Tugbaaa toparlar birde bence cok guzel kilosu zaten kilolu bebek saglikli diye birsey yokki canm
Dorati ozdenarda ben progestan kullanıyorum canım 31 de basladı kasılmalar sancılar 34+4 üm cok şükür tutabiliyoruz sizin daha güzel bi zamanda baslamıs 2 hafta daha sabırlı olsun yavrunuz yeter dıye düşünüyorum🙂
ozdenarda Dorati sende baya toparlamissn canm insallah vakitlernde gelir kuzucuklar bian once toparlarsn olmaz insallah sancin
ozdenarda EmineGneDemir blmiyrm ki canm daha doktorum bisey demedigunde bi kez kullaniyorum kasilmam olmazsa insallah cumartesi randevum
BRN ozdenarda 26. Haftamda bendede aynısı oldu progestan zaten kullanıyordum adalatda yazdı hemen geçti korkma o ilaçlar iyi gelir bol bol dinlen Rabbim yardımcın olsun
ozdenarda BRN aminn canım Allah razi olsun hic kalkmiyrm annemlerde yasiyorum artk 37 ye kdar en az burda kalmayı düsünüyorum insallah gecer