Kızlar hikayemi paylaşmak bana da nasip oldu 34+6 olduğum gün nisan geldi doktora geldim nts ye alındım Acilmam yokdu sancim da yokdu doktorum Yilbasini geciririz dedi Bende biraz rahatladım öyle deyince apar topar evin temizliğine başladık Çantamı koyduk ne olur ne olmaz diye ve gel.gorelim ki 35+4 de gece saat 4 de gelen su beni uyandırdı ilk tuvaletimi tutamıyorum sandım ama ayağa kalkınca anladim dedim suyum geliyor bu arada 2.dogumum evde 5 yasinda bi oglum daha vardi o uyuyordu beni bi aglama aldi elim ayagim.titredi her doğumun kendine özel stresi var bence hemen eşimi kaldırdım hazırlandım.bi dus aldim doğru hastaneye gelir gelmez ntsye baglandım ve açıklığına bakıldı saat sabahın 5i hafif hafif kendi sancılarım vardı ama.rahatsiz etmiyordu doktoruma haber verildi doktorum.biraz geç geldi gelir gelmez oda muayene etti hala sancı ara ara girip çıkıyordu çok beklemeyiz ooo dedi ve gitti ben odada şaşkınlıkla oturuyorum saat 9 oldu sancı filan kalmadı geçti gitti ebeye söyledim hemen suni takıldı o beni benden aldı çok.hizli ileryecegiz dedi tabi ben ilk doğumdan tecrübeliyim az buçuk ama o sancı mahvedio adami her sanci cektiginda ebe surekli ikinmam.gerektigini söyledi o an mahvaldumm ben ıkınırken o altan hızlı açılsın diye sürekli cekistiriyordu hemen saniyeler içinde ard arda aciklik oldu ben hala anlamadim hala cok saskinim bide minigiz hemen doktorumu aradılar koştur koştur bi koşturma oldu geldi ben bağırıyorum.bagirma ikin dollar güç kalmadı saniyeler içinde oldu doktor elini attı çekmesi bi oldu ben bi bağırtiyla oglusum çıkdı ama bir rahatlama bi rahatlama sonrası agladimmm çok küçük du koynuma koydular ama ben titriyorum dokunamıyorum.bile minicik bedenine tentene yapıldıktan sonra içeri aldılar minigimi kontrolleri icin şimdilik.sikinti yok ama alabiliriz diye söylediler dua yanımda odadayız ins yarın cikariz biraz güçsüzsuz emmede zorlanıyoruz rabbim.herkesi bi avazzda kurtarsin her dogumun ayri bi hikayrsi var eminimm hoscakalinnn