Mervanur Ananas canım çok çekti çevremdekiler dusuge sebep olabilir diyorlar korkudan yiyemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Eliiiiiiffff Mervanur canım bildiğim kadarıyla aksine yararlı bişey ve bi arkadaşım tüp bebekle hamile kaldığında doktoru ona ananas yersen tutunmasına yardımcı olursun bebeğin demiş 🥰
Sevil2204 Mervanur canım yiyebilirsin yararları var aksine ama fazla yeme yani bende acaba zararı varmıdır yesem mi diye düşündüğüm şeyleri araştırıyorum netten falan herşeyin fazlası zarardır zaten
[silindi] Mervanur Şöyle söyliyim gebeliğimi öğrendiğim sıralarda aşırı yiyordum canım çekiyordu ve araştırmadımda baya yedim yani ilk iki ay sonra çevreden falan duyduğum rahimi incelttiği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum ama ben aksine yararı olduğuna inanıyorum 🤷🏽♀️
Buseylmz Canım ben ananası sürekli tüketiyorum, çevrendekilere aldırış etme internetten hamile bir kadının ananas yemesi çok faydalı emin olmak için araştırabilirsin.
Buseylmz Hiç bir meyvenin ve sebzenin zararı yok sadece ilk başlarda maydonoz tüketme maydonoz Rahmi temizlediği için düşüğe sebep oluyor doktorum demişti. Ama şuan maydonoz dahil herşeyi tüketiyorum.
Sevil2204 Herkesin söylediğine kulak asmayın fazla doktorunuza danışın yada araştırma yapın Teknolojiden yararlanın Birşeyi yerkende her zaman abartmadan yemek lazım😊😊
mercimeginanne Mervanur ben yiyorum ama mesela 1 halka kesiyorum yarısını ben yarısını eşim yiyor. öylelikle bir zararını görmedim. Fazla tüketimde herşey zarar