Simges16 Merhabaaa, ben daha çok yeniyim fakat en büyük soru işaretlerimden biri çatlaklar, ve gerçekten faydalı dediğiniz, çatlağı önleyen yaplar kremler varsa önerir misiniz 🥰
Bmom Simges16 maalesef ona yapacak bişey yok genetik istersen her gün yaglan olucak olduktan sonra çatır çatır çatlıyor 🤦🏼♀️
Beyazmelekkk Simges16 genetik oluyormus evet ama yinede önlem almak lazım olursa olur . Hindistan cevizi yağı Bebe yağı Lierac Bio oil İncia Kakao yağı Zeytinyağı süren de var Ben hep bunları duyuyorum
NefesDeniz Simges16 Ben 12.hafta itibari ile hindistan cevizi yağı ve homemade markanın çatlak önleyici yağını aldım. Hindistan cevizi yağını sabah akşam diğer yağı haftanın 3 günü filan karnıma göğüslerime basenlerime belime masaj yaparak uyguluyorum. 22.haftamdayım ikiz bebeklerime hamileyim ve karnım çok büyüdü çok şükür çatlağım yok. Tabi çok bolda su tüketiyorum bu da çok önemli..vücudunuzu ne kadar nemli tutar bol su tüketirseniz o kadar önüne geçersiniz çatlakların diye düşünüyorum🌸
Hasibe123 Simges16 merhaba bende 24 haftalık ikizlere hamileyim çatlağın şu an hiç yok çok şükür. Bebek yağı kullanıyorum bol su içiyorum. Hindistan cevizi ve badem yağı da iyi geliyormuş.
dugmecikk Dr. bugün Lierac yazdı, bulamazsan mustela kullan dedi bakalım 🤦🏻♀️ karnım kek gibi kabardıııı çatladııııı