incikinannesi Deryabsrn Çok şükür iyi gidiyor 😌 bel ağrılarıyla sizin nasıl gidiyor detaylıya az kaldı 🥰
incikinannesi Deryabsrn henüz randevu almadım ama ocağın ilk veya ikinci haftası gitmeyi düşünüyorum 21-23 hafta arasına denk getirmek için sen ne zaman düşünüyorsun canım?
Deryabsrn incikinannesi anladım canımm ben 15 ocak da gidicem randevumu aldım🤗 cok heyecanlı 21 ile 22 hafta arası olmus oluyor
paradiseeeeee Devlette randevu yok özlelerde almış başını gidiyor dğnden beri bakıyorum randevu düşmezsen özele gidicem bende İstanbul Avrupa yakası sizler kime gideceksiniz fiyatlarlar nasıl ben sordum 500 den başlıyor
incikinannesi paradiseeeeee Ben şişlide Aytül çorbacıoğluna gidicem fiyatı 600tlimiş. Devlette randevu için gebe olduğunuzu öğrenir öğrenmez almanız gerekiyormuş
Deryabsrn paradiseeeeee özelde yaptırıcam ben devlette zor bulurum yer hem belli bir zamanda bakıyolarmıs
Arzugrcan incikinannesi muayene mi 600 ? Alanya’da biz sağlık çalışanlarına indirim var 110 ödüyoruz . 600 çok fazla bu süreçte , üzüldüm
incikinannesi Deryabsrn aynı yere gidicez demek tesadüfe bak 🌸 bende yarın arayıp hemen randevu alayım bari 🙊 cinsiyet belli mi
incikinannesi Deryabsrn bana ilk 3 ay erkek dedi 2 farklı doktor geçen kontrol de kız dedi doktorum 🙊😅 biz şok.. Avrasya Hospital canım Gamze baykana gidiyorum sen
Deryabsrn incikinannesi gerçekten çok😬 benim de 2 kere bakıldı erkek gözüktü en son gördügün de kesin dedi bakalım belki benim de degişir😬 kolan hastanesine gidiyorum özge hanıma
incikinannesi Deryabsrn bende 17. Haftanın sonuna kadar erkek sanıyordum çok kesin konuştu doktorum ama kız bu dedi sonra 🤭sağlıklı olsunlar da önemli değil detaylıyı bekliyorum sabırsızlıkla, inşallah randevu bulabilirim
Deryabsrn incikinannesi kesinlikle rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin erkek kız farketmez🤗🥳
incikinannesi Arzugrcan detaylı ultrasonu 600 TL ye cekiyor canım toplasan 45 dk anca birde cd işte maalesef özeller böyle 110 TL detaylı için çok uygunmuş
Arzugrcan incikinannesi o 110 da muayene detayliya ekstrA bi ücret ödemiyoruz biz . Allah yardımcınız olsun