aylul0 Sizin siparişleriniz kaç günde geliyor? Ben sipariş vereli 1 hafta oldu hala gelmedi, alt tarafı birkaç parça kıyafet aldım yani 🤷🏻♀️ Bu kadar uzun sürüyor mu e bebek’in kargo süresi?
ipekursat aylul0 ayy gerçekten e bebekten bi şey almaya soğudum sırf bu yüzden hazırlama aşaması ayrı kargolama aşaması ayrı bide kargo şirketlerinin dağıtım aşaması ayrı ptt yle çalışıyolar korkunç bi firma
Damlahtp aylul0 ben dün verdim bugün elimdeydi diğer siparişimde 2 günde gelmişti sanırım şehir fark ediyor🤷🏼♀️ Benimde civil siparişlerim geç gelmişti mesela
Demiralpmoms aylul0 İndirim kampanya vs olduğunda çook geç geliyor malesef. Normal zamanda da hızlı geldiği söylenemez gerçi.
Merve50 aylul0 canım e bebek deposunda geçen sene çalıştığım için bu kampanya dönemleri aşırı yoğun geçiyor hatta mesailer vardiyalar alt üst oluyordu hafta sonu bile izin kullanmıyorduk ondan dolayı geç gelme olayı olabilir
Busetaskann aylul0 ay bende deli oldum resmen kaç kere aradım müş.hizmetlerini 1 hafta geçti garanti ve 3 postada ayrı ayrı kargo geldi tek seferde aldım ama ayrı ayrı yolladılar
aylul0 Busehrzoglu benimkinde kargo takibinde birgündekargo diye bir firma çıkıyor hiç duymadım daha önce, sloganları bir günde ama hiç de bir günde teslim ettikleri yok 🙄
Serdem39 aylul0 şansıma hep gece verdiğim siparişim sabah kargoya veriliyordu. Ama kampanya zamanları biraz geç olabilir
halitefe aylul0 geçen baya indirim olduğunda hemen ertesi gün kargoya verilmişti kargodan gelmesi biraz uzadı ama bir haftaya ulaşıyor genelde elime
csmgh aylul0 Bir keresinde 1 gün içerisinde gelmişti. Şimdi tekrar sipariş verdim falat 2 gündür yok.🙄