kbrtncr Sedasude sona yaklaştıkça zaman hızlı geçiyor sanki 🙈 ben ne ara 18 oldum anlamadım daha dün 60 gün vardı
Muhammeddd Sedasude şafak 2 yazıyor programa göre ama hayırlısı ne zamansa beklıyoz inşallah rabbım hepımızı sağ salim bebişlerimize kavuştursun 👼🏻
Sedasude kbrtncr heycanla karışık bi bekleyiş rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasp etsin inşallah 🤗🤗🤗 kız mı erkek mi 😊
Sedasude Muhammeddd hayırlı ewlatlar olsunlar inşallah saglıklı olsunlar ne zman gelirse gelirler 😊😊😊
Sedasude Haziranannesii sizinde bitmiş baya canım ben simdiden bitti diye söyleniyorum 😊😊 cinsiyeti ne peki miniğinn
Sedasude Selinnusta acaba o zmanlara gelincemi duruyo zaman 😊 rabbım hayırlısıyla kucagna almayı nasip eder inşallah kuzum 😊🤗
deletedmom351 Sedasude Son 8 gün bana da geçmiyor zaman her an olabilir dedi doktor ama bende tık yok.
Sedasude deletedmom351 hakkında hayırlısı olsun canım sag salim kucagına aldıgını da duyarız inşallah 😊😊
Karamm deletedmom351 doğum anlarınızı bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim rabbim kolaylık versin🤗 ben daha yeniyim ama korkularım çok
Selinnusta Sedasude amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah😊 aynen son günelr geçmez genelde
B8use Sedasude banada 57 gün kaldi .. doktora ne sıklıkla gidiyorsun nst ye felan girdinmi alttam.muayene oldunmu doktor normal ya da sezaryen dedi mi 😁
Betlgkcee B8use benim 56 günüm var canım dün gittim kontrole nst bağladı her gittiğimde nst olacakmış artık 15 gün sonra tekrar gidicem son haftalarda artık her hafta geliceksin dedi
Selinnusta Sedasude evet ilk bebek oğluşum olacak inşallh daha normal mi sezaryen mi o bile belli değil çıkmazın içindeyim sanki 🤦🏻♀️
B8use Sedasude banada 20 gün sonra gel demişti ama.gidemedim . Daha sık cagirilacakmis yani bu haftalardan sonra neyse bi kontrole gidim soracagim 😊
Sedasude Hamdos geçsin de istyorum geçmesinde o kadar alıştım ki miniğimin içimde oynamalarına nasıl alışcam karnımdaki boşluğa düşünüyorum 🤔😊😊