Tazeannebaba55 ikili tarama testinde spina bifidası yüksek çıkan anneler beni bilgilendirirmisiniz benimde riskli çıktı da
dugmeninannesiii Tazeannebaba55 benim ikilide sorun çıkmadı. 4lüde spina bifida çıktı canım. Doktorum ultrasonda inceledi birşey yok dedi. Ama önemli olan ayrıntılı ultrason dedi. 19. Haftadayım daha ayrıntılıyı bekliyorum. Riskli bi durum görmediği için perinatolojiye falan yönlendirmedi
Tazeannebaba55 dugmeninannesiii beni perinatolojiye yönlendirdi doktorum ultrasonla baktı oda göremedi moralim çok bozuk ağlamaktan helak oldum
gulseren1994 Tazeannebaba55 dugmeninannesiii sonucunuz ne oldu acaba afp.mom.degeirnzi hatilriyormusunuz
dugmeninannesiii Tazeannebaba55 henüz küçük olduğu için yönlendirmiştir canım. İçini ferah tut bu testler kesin sonuç vermiyor. Nedense benim içim çok ferah bu konuda kötü birşey hissetmiyorum
Aysun1983 Tazeannebaba55 anladım cnm 4 boyutlu ultrason ve ya perinataloğa gitmeni öneririm daha detaylı orada belli oluyor
gulseren1994 dugmeninannesiii bizim 119 . mom 3 ayrintiliyi bekliyorum ama çok zor arafta kalmak. Çıkacak mı çıkmayacakmı düşünmekten kafayı yemek üzereyim
dugmeninannesiii gulseren1994 canım aklıma geldin ne yaptım ayrıntılıya girdin mi sonuç nasıl inşallah iyidir 🙏🏻
gulseren1994 dugmeninannesiii girdim canım çok şükür spina bifida yok dendi. Verdigin bilgi için teşekkür ederim. Sordugun için de 🥰