K_Klc2701 mombursamom merhaba arkadaşım ben yılbaşından sonra ilk randevuma gidicem açıkcası bende sizlere sorucaktım. Bir kaç arkadaşımdan duyduğum kadarıyla çok ilgili ve gebeliğin boyunca herşey hakkında bilgi veriyormuş. Randevumdan sonra sana da bilgi vermek isterim elbette
Ozge-16 Emre Bey doktorumuz harika bir insan. Gözünüz kapalı kendinizi ve bebeğinizi emanet edebilirsiniz
K_Klc2701 Ozge-16 açıkcası bende internette ki yorumlara bakarak gidiyorum kendi doktorumdan memnun kalmadım aklımda çok soru işareti bıraktı o yüzden tedirginim ama Emre beyle görüşünce aklımdaki sorular inşallah yok olur cevabın için teşekkür ederiz
Ozge-16 K_Klc2701 rica ederim biz 40.haftamızdayız şu anda. Her anımızda yanımızda oldu. En ufak bir rahatsızlıkta haftasonu ya da saat fark etmeksizin yardımımıza koştu. Harika bir doktordan önce harika bir insan olduğunu ilk randevunuzda hissedeceğinizi düşünüyorum. Sağlıklı günler diliyorum ☺️
Secilsahinyavas Benim 2. Hamileliğim ilk oğlum oldu 2 sene önce Emre beye gidiyordum o kadar memnun kaldım ki şimdi yine hamileyim tekrar kendisiyle devam ediyoruz bu yolda eminim ilk randevuda bile anlarsınız hastasını asla unutmuyor ve her an ulaşılabilir
K_Klc2701 mombursamom evet bugündü randevumuz doktor bey çok güzel ilgilendi aklıma takılan soruları birbir yanıtladı hangi yolda ilerlemem gerektiğini anlattı. Uzun lafın kısası gerçekten işinde iyi bir doktor ben beğendim. Yanlız muayne ücretini yanlış biliyormuşum biraz orda şaşkınlık yaşadım 🙂 sağlık olsun bebeğime feda olsun derim
mombursamom K_Klc2701 cok sevindim memnun kalmaniza. Iyi doktor bulmak cok onemli ben cok sorun yasadim cunku. Ne kadarmis ucreti peki
K_Klc2701 mombursamom Emre Bey çok ilgili sağolsun her soruma cevaplar verdi aklımda soru işareti kalmadı diyebilirim
K_Klc2701 Secilsahinyavas yılbaşından sonra sanırım zam yapıldı bugün 400 tl verdim fişini dosyama koydum olsun verilcek para olsun bebeklerimiz için değer