Bende nasıl yazacağımı merak ederim sol kasık ağrım önceden de olmuştu yine aynı çdır diyerek gece başlayan sol kasık acıtmasını çektim sabah devam edince doktoruma gittim zaten çalıştığım özel bir hastanede doğum yaptım. Drum alttan muayene etti 2-3 cm açıklığım olduğunu çayımın dar bekletmek riskli akşama sabaha suyunun geleceği için hemen öğleden sonra sezaryana alalım dedi, biraz heyecan eve gittik geldik korona testi sonrası odamıza çıktık kıyafet giydik damaryolu açıldı derken ameliyathanedeki arkadaşlar geldi hemen geldikler sakin gittim pek heyecan yapmadım giderken içerideki insanlar az çok tanıdık zaten hepsi sıcak davranıyorlar zaten tanımasansa sohbet ediyorlar spinal hiç acıtmadı drun dediği gibi durmanız yeterli uyuşıyorsunuz çekişme hissediyorsunuz anında bebek çıkıyor zaten dilim uzun sürüyor gibi bir ara göğsüm yanmaya başladı gibi söylediğim an biraz uyutaşom dediler 10 dk falan uyandığımda iyice sakin ve keyifli idim odama geçtik uyuşukluk geçince ağrı haliyle başlıyor kesi sonuçta ağrı kesici yaptılar gazım çok kolay çıktı daha yatakta yatarken gaz hatta büyük tuvaletim geldi öyle 8 saat sonunda kalktım. Bebeğim solum dolayısı ile 1 gün küveze aldılar ertesi gün yanında idi baş dönmem olmadı yürüdüm yürüdükçe açılacak sınız her kalkış zordu ama sanki insanın göbeği aşağı iniyor gibi ama mecbur kalkmak zorundasın baş ağrım hiç olmadı çünkü spinal olduğu için ameliyat esnasında hiç başımı oynamadım başınız sabit kalsın arkadaşlar o konuda rahattım. Bugün 5. Gün kalmışlar zor nibazen normal soğursam daha mı iyiydi sanki diyorum çünkü sonraki süreç açıkcası sancılı herkesin acı eşiği farklıdır tabi sürekli yanma kalkarken e destekli kalkma bebeğe kendin bakamıyorsun hemen sonuçta bir ameliyat oldum diyorum elbet bir süre böyle devam edecek. Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.