EsrSvm Kızlar eşinizin kullanıpta memnun kaldığı vitaminler var mıdır? Bizde sayıda problem yok sadece çok az haraket yavaşmış.Doktor normal dedi ama biz yinede ek vitamin kullanmak istiyoruz.Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Bubuseli EsrSvm ek vitamin yerine keçiboynuzu pekmezi iki yemek kaşığı sabah akşam yedirin özellikle muz ceviz kuruyemiş aşırı derecede iyi kırmızı ette tabi faydasii var benim bu sayede eşimin değerleri çok arttı coksukur
Happybsrn EsrSvm evt e vitamini kullan bizde bu ay başladık keçiboynuzu pekmezi bizde işe yaramadı yada sürekli kullanmak lazım eşim nefret ediyo☺️
zynb_ozkn EsrSvm keçi boynuzu özü denemelisin biz 11 ay sonra keçi boynuzu kullanıdğımız ay olmuştu 🙂
mucizem2222 Kesinlikle keçiboynuzu özü icirin 👍 Üroloji doktoruna görünürseniz ssk’nin karşılamadığı ama etkili ilaçlar da var bunun için danışmanızı öneririm.
EsrSvm Happybsrn mucizem2222 Teşekkür ederim 🙏 Evet bir kaç tane vitamin ilacı gördüm ama hangisi daha faydalıdır bilemedim.İlaçlar pahalı olduğu için araştırıp almak istedim bende. Keçiboynuzu ve E vitaminini vericem eşime bakalım ❤️
afrasil EsrSvm proxeed plus vitamin var n11 trendyolda bile var ilaç değil vitamin çok faydalı . Keçiboynuzu kaynat hergun 1 veya 2 bardak icsin
Blossom EsrSvm Koenzim Q10, keçiboynuzu ve antioksidan içeren sebze meyveler. Özellikle kırmızı meyveler.
EsrSvm Gamzeakd Evet promen k yı duydum onunla proxeed arasında kalmıştım ikisini de kıyaslıycam bakalım ❤️
gamzenurbozdere Takviye vitamin e vitamini kullanıyor eşim başka muz ceviz havuc kecıboynuxu pekmezi badem fındık bu aralar yer fıstıgı cok yıyor 3 ay vitaminleri kullanıp tekrar teste gidecek
gamzenurbozdere EsrSvm ben akşamları yemekten sonra verıyorum ilaçlarını eczanede bişe demedi alıkrn sora bıkırdınıx