UmayAsya Kızlar doğum için gecelik mi aldınız pijama takımı mi hem hastanede hem evde giyilebilecek var mi öneriniz tesettüre uygun düzgün ve uygun fiyatlı bulamadım ben
Minik_kalbim_fo UmayAsya canin ben lcw nın sitesinden aldim cok guzel uzun onu cit citli ve fiyatida gayet iyi suan kaldimi bilmiyorum ama bi göz at istersen
Burcumtlg https://ty.gl/afaz6gr Doğumunuz hangi aya geliyor bilmiyorum ama doğumdan sonra evde giymek İçin bunlardan sipariş verdim. Fiyatı uygun geldi. Kargo bedava. Günlük giyilir. Yorumları güzel. Hastane de ise evlenirken çeyizime gecelik alınmıştı güzel. Onları giyicem Extra para vermicem.
Defnesare Canım ben bir gecelikaldım sabahlıklı penyeden uzun. Bir de önü düğmeli pamuklu pijama takımı. Ben de tesettürlüyüm. Ama hastaneye kimse gelemeyecek zaten. Evde de eşim ve annem olacak. Sen de rahat bir şeyler al bence.
UmayAsya Defnesare bende öyle düşündüm ayrı bir pijama takımı alicam büyük ihtimalle birde gecelik alırım hastane için
Defnesare UmayAsya Ben pentiden aldım dün canım pamuklu ve esnekti bir de indirim vardı sen de bak istersen. Benim aldığım kırmızı ve desenliydi hastanede koyu renkle daha rahat ederim diye düşündüm.
UmayAsya guneysmom bende şimdi baktım baya güzel ve ilerisi için de kullanışlı modeller var attım sepete 🤭
guneysmom UmayAsya bencede ben yurtdışındayım kargo filan zor oluyo diye 2 tane aldım o kadar güzeller varkiii valla insna hepsini almak istiyo