gamzeb Ya ben 29. Haftadayım çiğköfte resmen aşeriyorum ama dısarıdan yiyemiyorum evdede yapan yok 🤦🏼♀️
bngs_irem gamzeb ya aynı bende öyle ben dana 5+4 üm benimki aşerme değildir daha sanmıyorum ama 3 gündür çiğlöfte ile uyanıp çiğlöfte ile kalkıyorum sabah akşam yiyorum 😂 doktora sordum etsizse istediğin kadar ye dedi
Buseyvz gamzeb yiyorum valla evde yapanı nereden bulucaz 😂 etli satış yasak zaten temiz güvenilir yerlerden alabilirsiniz 😊
iremgun gamzeb Herkes yiyormuş burdan gaza gelip ben de yiyebilirim :))) Daha yeni hamileyim ama nerdeyse her gün yerdik biz çok severiz çünkü bakalım ne kadar dayanabileceğim :)
Aycan_akay54 gamzeb bende sadece çiğ köfteye aş ermiştim ger gün ama her gün günde iki dürüm yiyordum 😂
Elifbc gamzeb Bu tarif çok güzel ben kovid nedeniyle dışarda yemeye korktuğum için bu tarifi yapmıştım aynı dışardaki gibi oldu yapımı da çok kolay. Haberlerde kovid olduğu halde dükkanı açan ve çevredekiler tarafından ihbar edilen bir çiğköfteci görmüştüm ondan beri dışarda hiç bir şey yemiyorum.
Gamzeakd Ende yiiyiyorum komagene falan alıyoruz zaten et yok içinde ne olacak ki 🥰😂 hatta o kadar kısır , mercimek köftrsi , çiğ köfte canım çekiyor ki anlatamam heralde bu gidişle bulgur doğurucam 😂
E-kt Gamzeakd senin bu yorumun beni aşırı güldürdü 😂 evde tek başıma sesli güldüm yani🙈 Sende gül inşallah 😃
Btl1601 gamzeb ben de çok severim ama korkumdan yemedim hiç canım istedikçe kısır falan yapıp yiyiyorum ama geçen ben de nefis yemek tariflerinde deneyip yaptım fena olmadı kolay 😊
Mlksezr gamzeb ben nerdeyse her hafta yiyorum gece acıkınca hemen sipariş veriyoruz :) sıkıntı yaşamadım 27 haftalığız
Gamzeakd Buseyvz di mi ama 😂😂 valla o kadar konuşunca eşimi gönderip aldırdım 😂😂 biraz önce gömdüm çiğköfte 🥰😂