Pammuk melekkizim_00 ikisinide kullanmadım folikasit hepsi aynıdır diye düşündüm folbiol kullanıyorum ben hafatada 2 yüksek doz çünki
[silindi] melekkizim_00 doktorumuz ne diyorsa onu kullanıyoruz canım kimse ilaçların içeriğini bilmiyor ki doktorun sana ne verdiyse onu iç zaten içerikleri aynı oluyor bence bazen doktorun yazdığı eczane de olmuyo muadilini veriyor demekki hepsi aynı
Happybsrn melekkizim_00 inofolic al bn bu ay kullandım 2 yumurta sağda bı tane solda oldu ☺️ yumurta uyarıcı içeren bir madde içeriyo inositol
denizanasi1 Canım benim doktorun hangisini önerdiyse onu kullan yani. Böyle hap önerme konusunda kim ne yazabilir ki? Bu konulardan doktorundan başka kimseyi dinlememeni tavsiye ederim sadece
denizanasi1 melekkizim_00 takviye de olsa doktorun size onu uygun görmüş ki vermiş. Hani kızıp azarlamak değil niyetim yanlış anlamayın, sonuçta kimse doktor değil burda
Pammuk Esmer_ diğer folikasitlere göre yüksek doz bu baktırdınız mı kanda hiç folikasitinize vücutta birikme yapmaz idrarla atılır ama doktorunuza sorun yinede
Bfduam Happybsrn yumurtalıklar yumurtlama sürecinde ağrı, kramp oluyor muydu kasıklarda? Ben Bu ilacı içeli kasıklarım yumurtlama günlerimde çok ağrıyordu.
Eczmery123 melekkizim_00 bu ikisi Farklı şeyler. İnofolic 12haftaya kadar kullanılıyor. İçinde folik asit var. Prowomen de 12haftadan sonra kullanılan multivitamin.
denizanasi1 melekkizim_00 ahh pardon kafanıza göre kullandığınızı bilmediğim için öyle sandım. Allah şifa versin
Anestezist İkisinide kullandım gebe kalmak için ama işe yaramadı..prowomenın içeriği daha zengin birsürü vitamin içeriyor bundan ötürüde daha pahalı.
Fatmaartr Anestezist bana doktorum hamile kalmadan önce diafola başlamamı söyledi oda çok iyi bir folik asit ve içerisinde bir çok vitamin var tavsiye ederim
Alinamoms melekkizim_00 ikisi de kilo aldırmaktan başka birşeye yaramıyor. Güzel beslenmek yeterli. Ve bol bol yürümek.
Dilara1503 Fatmaartr evet doktorum önerdi hemde perinatolog gerek yok dedi pahalı ilaçları 12 de folbiol kullanmayı bıraktım 16 da elevit ve balık yağı başladı elevit multivitamin balık yağım möller’s 😀
Anestezist Fatmaartr diafol folik asit takviyesi için evet(gebelik oluşursa) ama benim bahsettiğimin içinde 14-15 tane vitamin var yani gebeliği kolaylaştıran yumurta geliştirici ve kalitesini arttıran vitaminler..