Demir06 Foca şimdi doktordan geldim 6+6 yım benimde düşük tehlikem var,doktor hastaneye yatırmak istedi ama yılbaşı ve koronadan dolayı yatırmadı iğne verdi progestan zaten kullanıyordum.Haftada 1 iğne olcam bakalım inşallah sağlıkla geçirirz bu zamanları
Zlalll Foca bende 12. Haftadan beri iğne vuruluyorum 18 im şuan da 36. Haftaya kadar devam dedi Dr um ama şimdiden iğne yapacak yer kalmadı beze oldu heryerim
Foca 6 hafta bir günmüş bugün ilk defa kakp atışlarını duydum :) bişi olurmu ki ya ilaç ve iğne verdi ama bu durumda olan varmı acaba
Temin07 Benim de 12 haftalık evladım düşük tehlikem var kanamam oldu bır gece hastanede yattım cuma günü iğne ve ilaç verildi ve sürekli uzan dınlen hıc kalkma dendi rabbim hepimize sabır versin
Temin07 svdmm16 benim biraz çok geldi kırmızı renkliydi şuan kahve rengi akıntıya döndü cuma günü başlamıştı fakat ihmal etmeyin doktorunuza lütfen bilgi verin ve görünün
svdmm16 Temin07 doktorumun bilgisi. Var 13 gün oldu evde dinleniyorum sa durmustu yine başladı benim ama cok değil o yüzden sordum. Haftaya işe gitmek istiyorum artk ama cok da korkuyorum
Foca Benim kanamam falan yok hiç olmadı sadece rahim kalp şeklinde aşağı yerleşmiş bebek sanırım bilemesim yarın başlıcam