Bfduam Bebek düşündüğünde adetleri düzensizleşenler bu başlıkta toplanalım. Ben düşündüğümden beri ya normalinden daha kısa sürüyor, ya da bat tan önce oluyorum regl. Sizlerde durumlar nasıl?
Crn1996 Bfduam benim de düzensizleşmişti iki ay erken gelmişti hep sonra hamile kaldım psikolojik olabilir☺️
Qnne123 Bfduam benim duzensizlesti ve bi sefer 3 gun surdu bi sonrakindekinde 4 gun surdu ve suan hamileyim rabbim insallah herkese versin 🥰🥰
DenizAlpinannesii Bfduam benim düzensizleşti sürekli gecikiyordu her seferinde hevesle test yapıyordum sonrası hayal kırıklığı 🙄 4 ay uğraştan sonra oldu çok şükür
mirka8696 Bfduam enteresan sekilde benimde duzensizlesmisti. Hamile kalmadan onceki 2 adetim biri geç biri erken olmuştum. Annem rahmin bebek arıyor demişti, arıyomuş🤣🤣
HEY03D Hamilelik düşünmeye başladığımda Benim döngülerim uzamaya başladı doktora gittim pko olduğunu öğrendim 😞
DenizAlpinannesii Bfduam Doktoruna bi danış istersen canım belki de senin vücudun bu şekilde tepki veriyordur bilemeyiz