BM9619 Buseyvz aynen ya zaman yaklaştıkça heyecan artıyor bende aynı durumdayım😊 benim bikaç kargoda ürünüm kaldı birde halı alıcaz tam olarak ode yapmadık tayinciyiz diye ama yinede odası var 😊
Aylayla BM9619 dün son olarak beşiği kurduk hazırladık herşey tamam 32+4 olduk bebek herşey hazır diye erkenden dönmüş doktor istirahat ediceksin dedi 15 ocakta kontrol var bakalım inşallah vaktinden önce gelmez
BM9619 Aylayla inşallah canım ya bizim beşik filan kirulu değil ama 32den sonra dönmesi normal deniyor benim doktorumda dönmemiş inşallah döner dedi
nida50 Aylayla dönmüşten kasıt bebeğin doğum pozisyonunda olması mı? Bu riskli bir durum mu? Ben pek anlamıyorum da o yüzden soruyorum 😊
Hayalim_s BM9619 şubat başı doğumum herşeyimiz hazır normal görünüyor herşey şuan inşallah normal dogururum
Egeeren BM9619 2 subat dogum gozukuyor ocak anneside olabilirim 🥰 hersey hazir beklemedegim ilki normal buda nirmal olucak ins
Diddy Benimde Şubat başı ilk haftası sezeryan arkadaşlar herşey hazır ama biz oda yapmadık Doğumdan hemen sonra taşınacağımız için
BM9619 Diddy kaçıncı haftada olacak sezeryan canım bizde tayinciyiz diye tam olarak oda yapmadık dolap filan aldık ama herşeyi almadık 😊
Meryemece1 Bdp bende öle korkuyorum ellerim özellikle çok şişiyor açıp kapatamıyorum uyuşuk GB yediklerimede dikkat ediyorum
Diddy BM9619 38.hafta 6şubatta bitiyor bakalım o civarlarda olacak 2gün erken 2gün geç tam bilemiyorum artık 🥰 15gün sonra taşınmayı düşünüyoruz başka şehire 😔
Mevreee BM9619 valla kısmetse artık yarın falan gideriz heralde yılbaşı gelmeden de almak lazım çünkü Ikea saolsun hemen patlatiyi fiyatları😂🤗
Nesrincente BM9619 benımde herseyim hazır sadece puset ve bebek arabası almadık daha doğum konusu da ıkısındende cok korkuyorum acıkcası bılmıyorum nasıl olur