BM9619 Mervekrrsln allah yardımcın olsun canım ya rapor alabiliyorsun sanırım 32 den sonra kendini zorlama alabiliyorsan al canım
Mervekrrsln BM9619 37ye kadar çalışmak zorundaym 5 hafta vermiyorlar 😔 idare edebildiğim kadar devam edip DR. Rica edicem kalanini
BM9619 Nehirr88k bende bel ağrısı yaşıyorum ayakta kalınca kaç haftalıksınız 😊 inşallah halledersiniz hemen ben zamana yayarak aldım anca oldu ama internetten aldıklarım olduğu için onları bekledim 😊
Nehirr88k BM9619 32+1 haftalığım canm bnde internetten baktımda görüp almak daha çok hoşuma gider minik minik kıyafetleri görüp secmek çok hoşuma gidiyo 🌸 ama bn biraz geçe bıraktım toptan hallederim diye alırım sonra yıkar ütüler kaldırırım 🥰
Emire-09 BM9619 benim doğum 4 Mart gözüküyor ama kız bebek erken doğar diyorlar şubatta da olabilir mi🙈😂
666 BM9619 şubat başı herşeyimiz hazır çantalar da hazır bacaklarım agrıyor sırt agrısı desen öyle bakalım ayakta fazla duramıyorum sonumuz hayır ola hayırlısıyla alalım kucağımıza 😊
666 BM9619 benimki biraz aceleci bugün suyum geldi biraz sancım var şuan takip. Ediyoruz ona göre gidicez hastaneye 32 haftalız daha
ebrureyhan Siirsel1906 aynı hafta aynı günüz benim 5 mart görünüyor program da sezaryan olucam için daha erken olur senin nasıl şubat 21
ebrureyhan Eda-kmrcu daha şanssızlar var ben annem 21 saat uzaklıkta 65 yaş üstü gelemeyebilir kısmet artık bakalım
babyackgz BM9619 1 Şubat gözüküyor doğum, 18 ocak itibari ile bekliyoruz ☺️ haftaya çatı muayenesi olacağım ondan sonra belli olacak doğum şekli
Bittercikolataa pptya01 Bence iyi oluyor canm bilinmeyen bir sey olduğun da müdahale edebilirler en azından Allah korusun🥰