Eda-kmrcu BM9619 hamilelik sabahtan akşama kadar temızlık yapıyorum gene yaranamıyorum çocugunda hiç birseyı hazır degıl kuzummm
Zeyzey1616 BM9619 bizim herşey hazır çok şükür bi sıkıntımız yok ogluşumu bekliyoruz işte norml istiyorum ama bakalm nasip
Selimegzoglu BM9619 uyuyamıyorum sırtım ağrıyor kemiklerim batıyor sola yatmaktan gün içinde iyiyiz ama çok şükür bide merdiven çıkarken zorlanıyoruz öyle azıcık daha sabredeceğiz😊 ütülerini yapmaya başladım odasında perde halı ve cıbınlık eksik onları bekliyoruz
Bdp BM9619 doğum şubat sonu ama yıkamaya falan başlamadım daha kıyafetleri siz başladınız mı kızlar ? Eksik olarak bez biberon emzik kaldı onları tamamlayacağım
BM9619 Eda-kmrcu son zamanların kuzum dinlen yorma kendini biraz ayakta kalsam belim ağrıyor benim hemen
BM9619 Zeyzey1616 çok şükür canım sağlıkla gelsin minik kaç haftalıksın😊 bizimde hazır sayılır kargoda bikaç bişey kaldı 😊
Eda-kmrcu BM9619 sabaha kadar uyuyamıyorum iş yaptıgım zaman kollarım agrıyor kalcalarım agrıyor yürüyemiyorum 😐😐
Kubra64 Bizim de çoğu hazır yatağı haftaya kuracağız, çamaşırlar yıkandı ütülendi, hastane için oğluma kıyafetler koydum kendi çantam tamamen hazır değil bir kaç şeyler sipariş ettim onları bekliyorum hayırılısı
BM9619 Selimegzoglu uykusuzluk zaten sıkıntı sabredicez artık bende aynı durumdayım kaç haftalıksınız😊
BM9619 Bdp ben yıkadım ütüledim canım başla bence yavaştan gün geçtikçe ağırlaşıyor insan zor oluyor kaç haftalıksınız😊
yenianne140920 Bdp benimde öyle Şubat sonu Mart başı odasını dizmedim eşyalar yıkanmadı 15 güne hazırlamaya başlarım inşallah
Merve_demir Bdp Benim de Şubat sonu ben bebeğimin eşlarını hallettim sayılır yıkayıp ütüleyip çantasını hazırladım ama cinsiyeti net öğrenemedigimiz için istediğim gibi olmadı kıza da erkegede uyan şeyler katmaya çalıştım kendim için küçük bir elde tutmalı valiz alıcam bir pijama takımı aldım çamaşırlar emzirme sütyeni atleti falan bakacağım bu hafta da bir kaç şeyler var sipariş verdim kendi çantamı da bit haftaya hazır ederiz inşallah anne için neler katışcak sizden de bilgi alabilirim inşallah hayırlı sağlıklı bir doğum yapalım allahım nasip etsin 😌🤲🤲
Skrnkya06 Bdp arkadaşımda son zamanı bekledi ama o yıkamıştı valiz hazır değildi bebek sürpriz yaptı 3hafta önceden geldi apar topar valiz hazırlayıp doğuma gitti velhasılkelam erteleme 🥰
Buseyvz BM9619 Bizim de şubat sonu nasipse her şey hazır yıkandı hurçlara koydum yılbaşından sonra nasipse hastane çantasını hazırlayıp eşyalarınıda dolaplarına koyacağım sizlerde nasıl gidiyor heyacan var mı 😊🤗
BM9619 Buseyvz olmaz mı ben çok heyecanlıyım çantasıda hazır sayılır benim biraz eksikler var kaç haftalık sizin😊
MeryKCR Ufak tefek eksiklikler kaldı ama genel temizlik beni korkutuyor ona da bir hafta sonra kontrolüm var ondan sonra başlarım diyorum.
Busra0696 Bende daha yıkayıp ütüleyeceğim eksiği yok şükür kendime pijama alacam o eksik bitek ilk doğumumdan herşey var 😍
BM9619 Kubra3457 maşallah sağlıkla gelsin normal doğum mu düşünüyorsunuz bizimde uygulama 17 şubat gösteriyor ama daha önce gelirse bilemiyorum 😊
BM9619 Tuba_04545 amin inşallah canım bizimde 17 şubat görünüyor ama daha öncede gelebiliyormuş sanırım😊
Miniminiminnak BM9619 herşeyimiz hazır kıyafetler yıkandı ütülendi çantayı da hazırladık 🌟sadece beşiğimizi henüz almadık 🙈
Mevreee Normalde 3 Şubat görünüyor ama benim ki o kadar beklemicegini 32.haftada belli etti ama başlığı görünce bende yazım dedim 😂😂 genel temizliğin yapıldı çamaşırlar yıkandı utulendi çok şükür yengemler teyzemler annem saolsun😂😂 ama hala bir bebek odamız yok Allah’tan ikeadan alcaz hazır nasılsa diye bı rahata bağladık umarım daha doğurmam 35+6yim😂
Bbssra Mevreee benimde 7 şubat ama bizimki de biraz aceleci şubatı görmeyiz gibi ve hala hastane çantam hazır değil 😁