Annesininmisi benim de doktorum ilk 4-5 ay kafamda oturmadi ama astik . Cok asiri ters degil ama pek konusmuyor, telefonla bir sorun oldugunda asistani araciligiyla bilgi veriyorum doktorum gun icinde donuyor ama donuyor muhakkak. Beni ikili test ve detayli disinda hicbir teste gondermedi, ne kan ne idrar. Seker yuklemesine de degerlere, suya,aldigim kiloya vs bakarak gerek gormedi. Doktorun asiri tecrubesine guvendim bastan cunku Capa’dan emekli ve kimbilir kac binlerce hamile gormustur diye dusunuyorum artik. Gecen gun de ona giden bir bayanla denk geldik yazistik, o da ayni sekilde gecirmis sureci. Dedim ya doktor boyle diye biz cok rahat gecirdik hamileligi panik olmadan ya da denk geldik. Ben sorularimi soruyorum cevap aliyorum ama mesela dogum seklini sordugumda daha var onlari konusmanin luzumu yok erkenden dedi, bi yandan da boyle hicbir seyi gunu gelmeden konusmuyor. Bizimki annede olabilecek klasik semptomlara karsi biraz duyarsiz, mesela kolunda karpal tunel sendromu ya da siyatik agri icin soru sordugunda kafana takma derken, ultrasonda bebege dakikalarca bakip, inceliyor, cihazlari cok cok iyi, vesikalik gibi fotografini almaya ugrasiyor falan. Sanirim buyuklerden cok bebeklere ilgisi var 🙃 ben bir iki kez baska doktora gittim ama donanim ve bilgi olarak yeterli ve gerekli detayi bana veremediler ve doktorumdan oyle emin oldum. siz de icinize sinmiyorsa bir kac doktora gorunmeyi deneyin, genel bir fikriniz olusabilir belki. Ben de cok uzun yazdim ama kusura bakmayin.