Merhabalar öncelikle, biz de 15+1 iz sizin gibi ben de eşimde öğretmeniz. Biz de ilk haftalarda özel hastaneye gittik orda ki doktorumuz çok tatlı bir bayandı ama keseyi göremedi bir türlü 2-3 güne bir kontrole gittik. Tam 5. Haftamızda hastaneden arayıp doktorumuzun 10 gün şehir dışında olacağını randevumuzu diğer doktora oluşturmak istyeyip istemediğimiz sordular. İstemedim çünkü diğer doktorun tavırları ile ilgili güzel yorumlar duymamıştım. Bende devlet hastanesine randevu alıp oraya gittim dedim bir seferlik zaten ultrasonda görünüp görünmediğini söyleyecek. Eşimle gittik ama eşimi almadılar içeri doktora anlatacağım durumumu ama beni dinlemiyor. Yaşımı, ilk gebeliğim mi adet günüm falan onu soruyor sekreteri. Sonra ultrasona aldı beni baktı, eşime seslenip odaya aldılar çıkarken de kese düzensiz kanama var büyük ihtimalle düşük ilaçlarını kullan 10 gün sonra gelirsiniz deyip, yüzümüze bile bakmadan gönderdi. O an yaşadığım şoku size anlatamam başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağlamaktan helak oldum. Eşim başka doktora gidelim deyip Ankaradan başka bir özel muayenesi olan doktora randevu aldı oraya gittik. Doktor baktı ve evet kese düzensiz kese dışında da kanama var düşük olabilir ama sıkma canını bak sen gebe kalabiliyorsun. Bu durum sonraki gebeliğini etkilemeyecek diye her şeyi o kadar güzel anlattı ki kabullendim ben de. İğne verdi bunu vurun bakalım haftaya düzelme olursa gebeliğin devam edecek dedi ve mucizem gerçek oldu sonraki hafta bir sorun gözükmedi. Şimdi kızımla 15 haftalığımız. Biraz uzattım kusura bakmayın ama diyeceğim o ki doktor o kadar önemli ki size bir bakışı ters bir tavrı bile sizi yerle bir edebiliyor. O yüzden hiç beklemeyin ve doktorunuzu değiştirin ben o doktorun dediğini yapsam belki bebeğimi kaybedecektim çünkü bana zaten düşük yapacaksın dedi nerdeyse. Diğer doktorum iğneler ilaçlarla bebeğime hayata tutundurmaya çalıştı. O doktora çok minnettarım