Gizem_34 Ben 9haftaligim tabiki cok erken ama bazen hamile gibi hissetmiyorum dumduz karnim sizin ne zaman belirginlesmeye basladi kizlaar ☺️☺️
Hulyaa46 Gizem_34 canım ben 7 aylığım hala belirgin değil bişeyler yiyince çok hafif çıkıyor o kadar. Bünyeyle alâkalı bence
34_21_23 Gizem_34 benim o haftalarda şişkinliğim vardı bariz hamile gibiydim 😀sonra şişkinlik dindi 17. Haftadayım yerini yeni yeni gerçek göbeğe bırakıyor 😀
Kubra64 Daha çok erken tabiki belli olmaz benim ilk hamileliğimde 27. Haftada 2. Hamilelikte 22. Hafta da çıktı bu tabi herkeste farklı oluyor
Taze-Anne28 Gizem_34 4.aylarda çıktı benim ama öyle dışardan bakan bilmeyen hamile olduğumu anlamaz ama yakın çevrem fark ediyor 😊 şuan 20 haftalığım hamile pantolonu giyiyorum 👍🏿
bus91 Gizem_34 benım erken cıktı canım 12 hafta gören hamile oldugumu anlıyordu şimdi 6 aylık hamıleyım arkadaşımın son 1 ayı kaldı karnımız onunla aynı yapıyla alakalı sanırım ama ben memnunum cok şükür saglıgımız yerınde olsunda gerisi önemli değil
Kbrarz Gizem_34 İlk hamilelegimde 16 17 haftalikken cikti karnim.simdi ikinciye hamileyim 13 haftalikken belli olmaya basladi 😊