Zisanmery Travel sistemler genelde iki parçadna oluşup ayrı ayrı kapanıyor ama ben tek parça halinde kapanıp ayrıca pusetlede kullanmak istiyorum yada puset ayrı takılan klaisk bebek arabasıda olur uygun fiyatlı var mı bildiğiniz?
svmm Zisanmery bende öyle istiyorum ve olan markalar sunny baby vista prego quantum kraft onyx modelleri youtube dan videolarına bakabilirsiniz bunlar aşırı pahalı değil
Tgcckir Zisanmery benim bebek arabam kraft pocket bebek arabası puset ayrı takılıyor. Tek tuşla kapatıyorsunuz çekme yeri uçakta üst kısma bile koyabiliyorsunuz ben 1 sene önce almıştım ilk hamileliğimde şimdi 2. Ye hamileyim. Travel sistem istiyordum hep bunu alınca kullanınca iyi ki almamamış bunu almışım diyorum çok kullanışlı. Biz 1 sene önce kampanya vardı 1300 tl almıştık
Beyzan Zisanmery bendeki model joie choreme bebek arabası normalsde doğumdan itibaren kullalir diyor tam yattığı için ama ben ayrıca puset aldım ona uyumlu oto koltuğu olarak da kullanmak için e bebeklerde var. Ürün çok sağlam 5 çocuk buyutur😂 ki benim ikinciyi büyütecek kısmetse 😌 fiyat olarak bütçenize uygun mu siz bakarsınız. Joie choreme modelin adi
Mom6 Zisanmery Casual Quatro aldık hem hafif kolay kapanıyor ve yer kaplamıyor kesinlikle tavsiyemdir
Aynrgkagc Mamma turkiye sayfasindan travel aldim fiyat olarak uygun kalitelide henüz kullanmaya baslamadim ama saglam duruyor bakabilirsiniz
Eczmery123 Beyzan evet bu marka güzel gerçekten. Ben de geçenlerde joie litetrax4 aldım. Sürüşü filan çok rahattı. Tek tuşla kapanıyor, tek hamleyle kademesi ayarlanıyor filan. Fiyat da uygun geldi teşhir ürünü aldığımız İçin 😊
Beyzan Eczmery123 ben de teşhir almıştım 😂 ne kadar kötü olabilir ki sonuçta mağazada sürüldü dedim. Bir de ürün kaliteli olunca öyle 3 5 kere açıp kapama ile deforme olacak bir ürün de değil gözü kapalı aldım zamanında iyiki de almışım
meryemisloading Peg perego ypsi model mutlaka bakın YouTube videolarına babymall video paylaştı. Ben bu modeli aldım hem hafif hem tek elle tek seferde katlayıp açılabiliyor… biz çok beğendik eşimle indirimde aldık.
Gulsurmeli Zisanmery https://imgyukle.com/i/aN6O7Y https://imgyukle.com/i/aN6Nqq Ben bunda karar kıldım civilde var kullananlar çok memnun 1300 liradan 900 liraya düşmüş bak istersen 😇