NaimeYilmaz Kaç kişiden yardım istediğini ben sayamadım. Postu kapatmıştım ama tekrar açmaya karar verdim. İhtiyacım var adı altında sizden yardım isteyenlere itibar etmeyin. Sizlerin vicdanını kullanarak başvurulan bu sahtekarlığa karşı bize bildirin lütfen.
Kızlar 20aylık bir prensesimiz var çok şükür 17ocaktada oğlumuz gelicek aramıza inşallah ama pandemi sürecinde eşim işsiz kaldı durumlar baya sıkıntıya düştü kira fatura mutfak derken iyice dibe battık görümcemin iki yaşında oğlu var ondan küçük kalanlar zıbınlar battaniyeler biberon oyuncak paten bez ne ararsanız saydı ben sana yollayacağım hatta sana bir pijama takımı patik vesaire onları bile saydı iki ay oldu ha bugün ha yarın derken tamamlıyorum eksikleri diyordu dün aradı eşimi ve abi bende size yarar birşey yokki anca bir iki tane 6aylık sonrası için pantolon var birde oyuncak birsürü siz kendiniz halledin dedi 😞😥😥 üzüldüğüm nokta şu yapmak zorunda değil tabii ama bizi oyalaması çok gücüme gitti hastane çıkışını bile ben alıcam diyordu şimdi hiç birşey yokki bende yollayacak size diyor bizde bir anda bunları sağlayamayacağız oğlumuza ne olucak bilmiyorum çok üzülüyorum oğluma birşey yapamıyoruz diye 😥😥