Gizmoo Kızlar dün yumurtam toplandı. Bugün haber geldi herşey yolunda çok şükür. Ama biraz önce ayağım kaydı yere düştüm çok korkuyorum yardım edin. Bişey olur mu ?
Sibbeell Gizmoo ayy hayır canim icin rahat olsun bebişler daha sende degil disarda buyuyorlar Allah korusun transferden sonra olsaymış kötüydu de simdi dusunme gecmis olsun
Neslihan1903 Gizmoo transfer olmadığın için bir şey olmaz bir yerine bir şey olmadıysa tabi bebekle alakalı bir şey olmaz 😫
kardelen214 Gizmoo transfer edilseydi bebek o zaman önemli tabi ki düşmek hareket etmek çok fazla ağır işler vs. bunlara o zaman çok dikkat etmelsiin
kardelen214 Gizmoo rica ederim canım streslenme sakince tedavine odaklan bişeyi kafana takma psikoloji çok önemli
Gizmoo kardelen214 psikoloji önemli de ben malesef hiç pozitif olamıyorum düzelmem lazım. Kimse de bilmiyor tedavi olduğumu sadece eşim ben birazda onun stresi var kimseyle konuşamıyorum.
LETHE Gizmoo iyi düşün iyi olsun. kötüyü çağırma lütfen. Benim de tedavi surecimi kimse bilmiyordu. Birilerine anlatamamak yoruyor insani. Inan anlatinca daha cok yoruluyor insan. Hakkinda hayirlisi olsun bol bol dua et.
LETHE Gizmoo zor bir süreç psikolojiside çoğu insan kaldiramiyor bende ilk tedavimde oyleydim hersey bana göre problemdi ama yanlış yapmisim. Kendi haline oluruna bırakmak gerekiyor. Sabir ve bol bol dua et.
Gizmoo Neslihan1903 şükür bi yerime bişey olmadı biraz kasıklarım ağrıyor o dünden beri ağrıyordu zaten. Toplama işleminden sonra ağrı olur demişlerdi.
Neslihan1903 Gizmoo oluyor ağrı merak etme benimde ağrıdı transfer gününe kadar doktorum önce kontrol etti sonra transfer yaptı problem olmuyor korkma 🤗
Elbet-birgun-kavusacagiz Gizmoo sakin olun daha transfer olmamissiniz bisey olmaz korkmayin sadece totonuz acımiştir oda gecer😊😊
Gizmoo Elbet-birgun-kavusacagiz aynen 😂😂 teşekkürler iyi ki var bu grup rahatladım yorumlar sayesinde